صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › ارتباط با خدا › خواهش میکنم بیشتر در مورد قرآن و اینکه چه جایگاهی تو باورهامون میتونه داشته باشه با همدیگه صحبت کنیم
- این موضوع 14 پاسخ، 1 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 8 ماه پیش بدست
Goli61 بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
26/اسفند/1399 در 23:53 #41225
سولماز شکوری
مشارکت کنندهسلاممن الان چندین ساله که با قرآن به آرامش میرسم و الان که دیدگاهم و باورهام نسبت به خداوند داره عوض میشه نمیدونم با قرآن چه رفتاری بابد بکنم و همش این سوال به ذهنم میاد که خدای من عوض شد؟؟چون واقعا نمیتونم ارتباطی برقرار کنم
26/اسفند/1399 در 23:55 #43334Afrooz Saghir
مشارکت کنندهسلام دوست عزیز. ذهنتون رو به گمراهی نبرید خداتون عوض نشده، کلامش عوض نشده فقط دقیقتر شده چون اتفاقا قرآن کتابی هست که بسیار میتونه در این زمینه به شما کمک کنه طبق قاعده سوم شمس تبریزی میگه قرآن را میتوان در چهار سطح خواند. سطح اول معنای ظاهری است. بعدی معنای باطنی است. سومی بطنِ بطن است. سطح چهارم چنان عمیق است که در وصف نمیگنجد. در واقع شما با فرکانس الان ذهنتون دیگه اون معنای ظاهری ارضاتون نمیکنه و باید عمیقتر به معانی قرآن نگاه کنید و ازشون استفادهی خوب ببرید، شما سورهی مریم رو که باز میکنید دنیایی سراسر شگفتی میبینید از درخواست زکریا برای فرزند و پدر شدن زکریا تو ۹۰ سالگی، تا باردار شدن مریم بدون همسر و سخن گفتن عیسی به درخواست مریم در گهواره و نکته جالب اینجاست که تو آیه ۲۱ سوره مریم خداوند میگه : این کارها نزد من بسیار آسان است، این همون خدایی هست که قبلا بوده و من نوعی با فرکانس الانم دارم این معنی از قرآن رو میبینم که شگفت انگیزترین کارها برای ما برای خداوند آسانترین هست ، و اینکه این جمله رو تا آخر سوره چندین بار تکرار میکنه که به ما اطمینان بده که بله من در همین حد شگفت انگیز هستم.
پس نگران هیچ چیز نباشید شما فقط دقیقتر شدید
شاااااد باشید26/اسفند/1399 در 23:56 #43335Honey H
مشارکت کنندهافروز جون اکثر جوابهایى که به بچه ها دادید رو من خوندم
وکاملاً مشخصه که مطالب واقف شدید
دوست دارم تمرینها رو هر روز و هر روز دقیقتر انجام بدم تا به دیدى مثل دید شما برسم
کیف کردم26/اسفند/1399 در 23:57 #43336Afrooz Saghir
مشارکت کنندهعزیزمی، اول خداروشکر میکنم که دنیارو سر رااه من قرار داد و بعد هم هم زیاد وقت گذاشتم هم پشتکار زیاد و هم خیلی رو خودم کار کردم. قطعا شما هم میتونی عزیزم
26/اسفند/1399 در 23:58 #43337سولماز شکوری
مشارکت کنندهازت یک دنیا ممنونم افروز جان….فقط میشه در مورد مصداق حجاب که تو قرآن اومده یه کمی بهم کمک کنی؟؟یعنی حد پوشش که الان با فرکانس جدیدم میخوام از قرآن دریافت کنم
26/اسفند/1399 در 23:59 #43338Neda A
مشارکت کنندهسلام. عزیزم شاید براتون جالب باشه که مثلا در رابطه با شکرگزاری که خیلی هم توی قوانین جذب بهش تاکید میشه، توی تفسیر یکی از آیه های سوره نساء اومده که شکرگزاری لازمه ایمان و عمل صالحه و گفته شده تا انسانها مواهب خداوند رو نشناسن نمی تونن خود خدا رو بشناسن. بنابراین شکرگزاری مقدمه بر ایمان. و می بینیم خداوند هم خودش چقدر تاکید داره روی شکرگزاری.
27/اسفند/1399 در 00:00 #43339Afrooz Saghir
مشارکت کنندهسولماز جان وقتی انسانها مدار و فرکانسشون از حد سطحی بودن بالا میره دیگه در مورد بعضی از جریانات حتی فکر نمیکنن و اصلا اون چیز رو نمیبینن، حجاب هم از همون مسائل هست، همونطور که احساس ما دفترچه راهنمای ماست اگر حجاب داری و احساست باهاش خوبه و فکر میکنی امنیت داری باهاش حتما نگهش دار ولی اگر حس میکنی اصلا یعنی چی و واسه چی من باید این کارو بکنم. و فقط از روی زور و اجبار و حس وظیفه و احساس بد هست نیازی به این کار نیست چون تو دیگه ازش عبور کردی، کسی که از حد حجاب عبور میکنه دیگه بیحجابی رو نمیبینه و وقتی ۱ جایی قرار میگیره که زنهای دیگه حجاب ندارن اصلا توجهشو جلب نمیکنه و قضاوتی توی ذهنش نمیاد، پس حتما به احساستون در این زمینه توجه کنید و باهاش همراه بشید.
شاد باشید27/اسفند/1399 در 00:01 #43340لیلا صباغیان
مشارکت کنندهافروز جون سلام خواهر عزیزم میشه کمی درمورد کاراهاتون که انجام دادین تا باین مرحله رسیدید بگید بخصوص تمرینات روزانه سپاسگزارن
27/اسفند/1399 در 00:03 #43341Afrooz Saghir
مشارکت کنندهسلام عزیزم. من اصلا با شما هیچ تفاوتی ندارم فقط ایمانم به کائنات و به این قوانین صد در صد و کوچکترین شکی ندارم، من هم تضادهای زیادی توی زندگیم دارم، من هم باورهای پنهانی دارم که هنوز پیداشون نکردم، منم ترسهایی دارم که هنوز از بین نرفتن ولی اراده و پشتکاری هم دارم که نمیذاره در جا بزنم، هر روز سناریو مینویسم، سپاسگزاری میکنم، به چیزهای مثبت زندگیم توجه نشون میدم، چیزهایی رو که دوست ندارم باور نمیکنم، هر روز تصویر سازی میکنم و مراقبه انجام میدم، و روزی نیست که وویسها و ورکشاپهای دنیارو گوش نکنم و تکرار نکنم واسه خودم.
رمز موفقیت در تغییر باورها تکرار و تکرار و تکرار هست
شاد و پیروز باشید27/اسفند/1399 در 00:03 #43342Honey H
مشارکت کنندهافروز جون نمى دونم چرا با وجود اینکه مى دونم باید تمرینهارو شروع کنم و مدام تکرار کنم، اما شروع تمرینها یکم سخته. مى ترسم که شاید اجبارى انجام بدم به خواسته هام نرسم دنبال اون شوق درونیم تا بوجود بیاد و من استارت بزنم . مى ترسم اگه اجباراً شروع کنم جواب نگیرم
اما ظاهراً جز اینکه خودمو مجبور به شروع و ادامه نکنم راهى نیست
چه کنم؟27/اسفند/1399 در 00:04 #43343Honey H
مشارکت کنندهمنظورم تمرینهاى ورکشاپ خلق رویاها بود
تصویر سازى و
سناریو نویسى27/اسفند/1399 در 00:05 #43344Afrooz Saghir
مشارکت کنندهیک مقاومت ذهنی داری که از یک باور نادرست سرچشمه میگیره، ممکنه باورت که شایدم خیلی پنهان باشه اینه که این چیزا جواب نمیده، ولی شروع کن و به خودت بگو فقط همین یک راه واسه رسیدن به خواستههام هست بعد ببین در طول مسیر احساست چطور هست. دلیل دیگهای هم که میتونه وجود داشته باشه تنبلی هست….
27/اسفند/1399 در 00:06 #43345Goli61
مشارکت کنندهخدا عوض نمیشه .وقتی خدا رو درست بشناسی تازه میفهمی اون آیات قران چه مفهومی داشتن
27/اسفند/1399 در 00:06 #43346Goli61
مشارکت کنندهبله چون قران درواقع کتابچه راهنمای ماست و مطابق با آفرینش ما دستورالعمل داده منتهاجوری برا ما تفسیرش کردن و جوری به خورد ما دادن که اکثرا وحشت داریم
27/اسفند/1399 در 00:06 #43347Goli61
مشارکت کنندهاین دانش جدید ما از قوانین عین همونی هست که در قران گفته شده منتها ما تند تند میخونیم قران رو ورد میشیم .تمام قران توضیح هنین قوانین هست .کل فی فلک یعنی همه چیز در گردش است به مدارها اشاره داره به فرکانسها به حرکت اتمها و ذارت درون اونها ودر مقیاس بزرگتر بازگشت حس انسان به خود انسان .
خیلی موارد دیگه الان حضور ذهن ندارم .ولی لیشماره . -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.