در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    y.atena
    مشارکت کننده

سلام دوستان ، من یه دختر ۲۱ ساله هستم که ۲،۳سالی هست با دنیاجون اشنا شدم و دارم روی خودم و باورام کار میکنم ، اخرین بار ۲ماه پیش با دنیا جون درمورد ازدواج و روابطم مشاوره گرفتم و یه سری تمرین دادن که من معیارام رو برای ادم مناسبی که قراره بیاد توی زندگیم نوشتم و اصلا به این فکر نمیکردم که الان به همین زودی کسی بخواد وارد زندگیم شه
    یه خواستگاری برام پیدا شده که همه چیزش عالیه و هیچ جایی برای ایراد نداره فقط کمی با چهرش مشکل دارم که اونم واقعا خوبه اما من بهترش رو میخوام?
    همه ی اطرافیانم بهم میگن داری ایراد الکی میگیری
    واقعا سر دو راهی موندم بیشتر معیارامو داره ولی من همش حس میکنم بهتر از اونو میخوام ، یه چیزی که قلبمو به هیجان بیاره
    به نظرتون کار درستی میکنم که ردش کنم و به فراوانی جهان ایمان داشته باشم؟ یا به قول اطرافیانم ایراد الکی نگیرم و قبول کنم?اخه واقعا حتی نمیدونم چه جوابی بیارم واسش که ردش کنم،چون همه چیزش ایده آله
    ممنون میشم کمکم کنین??

ياسمين
    مدیر

سلام. من نمى دونم ايشون دقيقا چه شرايطى داره ولى اگر باور فراوانى و لياقتت رو زياد كنى افراد مناسب زيادى توى مسير زندگى ت پيدا مى شن….

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

اگه اعتماد به نفست خیلی خیلی بالاتر بره دیگه بدون توجه به دیگران میتونی تصمیم قاطع بگیری .به نظر دیگران اصلا توجهی نکن چون تو میخوای مهمترین تصمیم زندگیت رو بگیری به حست توجه کن وبدون عجله کاری رو بکن که دوست داری واگه قبولش کردی با تمام وجودت قبولش کن نه اینکه در ظاهر بگی زودتر میخوام ازدواج کنم یا شاید مورد بعدی نیاد وازدواج کنی ومدام به این فکر کنی که باید صبر میکردم مورد بهتری میومد .واز طرفی اگه قبول نکردی دیگه بهش فکر نکنی وبدون اهمیت به نظر دیگران حالت باتنهایی خودت خوب باشه نه اینکه حسرت بخوری که کاش قبول میکردم ودیگه باید رها کنی وفقط تمرکزت روی خودت باشه تا موردهای جدید برات پیش بیاد.پس در هردوصورت مهم خودتی نه دیگران.کائنات همیشه بهترین گزینه هارو در اختیار ما قرار میده فقط درصورتیکه مراحل رشد شخصیتمون رو طی کرده باشیم وبه فراوانی جهان باور داشته باشیم.

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.