صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › ارتباط با خدا › خواب درگذشتگان را دیدن
- این موضوع 11 پاسخ، 9 کاربر را دارد و آخرین بار در 3 سال، 11 ماه پیش بدست
Fatemeh21 بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
27/اسفند/1399 در 15:10 #41260
محبوبه Ab
مشارکت کنندهسلام به دنیای قشنگم این هدیه ی الهی من.
و سلام به افروز قشنگم که باحوصله به سوالات ما جواب میده، مدتی هست که مادرم از دنیا رفته و گاهی ما خواب اونا میبینیم و خواهرم همش با خواب هاش به من استرس وارد میکنه که خواب دیدم خونه ی مامان بهم ریخته شده و یا خواب دیدم مامان ناراحته و یا میگه خواب دیدم مامان گفته فلان کار را انجام بدید، میخواستم از شما بپرسم چقدر به این خواب دیدن اموات و یا خواب خودمون اهمیت بدیم اصلا مهم هست این چیزها یا بی تفاوت بشنویم و رد بشیم، ممنون از محبت و توجهتون.27/اسفند/1399 در 15:12 #43599Afrooz Saghir
مشارکت کنندهسلام عزیزم
خواب تصویری از ناخودآگاه ما هست و زندگیِ نزیستهی ما رو به تصویر میکشه و در بعضی اوقات رویای نیمه تمامِ زندگی ماست ، قطعا انقدر وجود مادر ارزشمند هست که تا سالها شما خواب ببینید که مادرتون داره کارایی میکنه یا چیزایی میگه چون هیچکس بیشتر از مادر توی ناخودآگاه پررنگ نیست ، و خب قطعا زیادم بهشون فکر میکنید، پس ازش بگذرید، و فقط به شکل یک رویا بهش نگاه کنید…
از زنده بودن خودتون و نعمت زندگیای که خدا بهتون داده لذت ببرید، مادرتون پیوسته به منبع انرژی و آگاهی جمعی و حالشون هم از ماها خیلی بهتره
شاد باشید27/اسفند/1399 در 15:12 #43600Goli61
مشارکت کنندهمادرتون رفته خونه ی خودش .جایی که هیچ درد و زمان و ناراحتی و بدی وجود نداره .پس دیگه وقتشه به زندگی خودت بپردازی و با استرس در مورد مادرتون ناخواسته ها رو به زندگی خودتون نکشونید .خواهرتون هم اگه نمیخواد شاد و اروم زندگی کنه چند مدت ازش دوری کنید تا حال خوب بشه دوباره ارتباطتون رو ادامه بدین .ما اومدیم اینجا که زندگی کنیم نه اینکه با چسبیدن به دیگران فرصت زندگی خودمون رو بسوزونیم
27/اسفند/1399 در 15:13 #43601parastookahrizi71
کاربراین یک امر طبیعی است که انسان اگه افراد نزدیک خانوادش رو ازدست بده تا مدت ها ویا سالها مدام به اونشخص فکر میکنه وـنقشش در ناخداگاه ما پررنگ میشه از دست دادن اعضای خانواده تا مدتها در خواب و رویای ما هستن و دلیلش هم اینکه ما زیاد به نبودنشون توجه میکنیم وبا ناراحتی ازشون یاد میکنیم.
27/اسفند/1399 در 15:13 #43602assssaal
مشارکت کنندهسلام.توی این دنیا همه یه روزی میان و یه روزی میرن ما به این دنیا میایم که روح ما تکامل پیدا کنه وزمانی که اون احساس به بعد جسمی ما داده بشه از این دنیا به دنیای خیلی بهتری میره اصلان احساس ناراحتی نکنین البته چه بسا که اتفاق میوفته ولی اگه مادرتون رو یاد کنین با حس خوب از خوبیهاش بگین و از خواهرتون هم درخواست کنین که حرفهای منفی نگه یا دوری کنین ازش تا مدتی تا اوضاع به روال عادی برگرده
27/اسفند/1399 در 15:13 #43603Goli61
مشارکت کنندهخواب عکس العمل مغزه در این موارد برای تسلای قلب و اروم کردن بدن مغز سبب میشه خوابهایی ببینیم که مثلا مرحوم چیزی میخواد و ما براش انجام بدیم و به ارامش برسیم . باور کنیم اونکه رفته، رفته و با این کارها و ناراحتی ها عرصه رو برخودمون و دیگران تنگ نکنیم چون من خیلی دیدم دخترها ی متوفی این بی تابی ها رو انجام دادن و سبب شدن اطرافیان به تنگ بیان و حتی توهینی به متوفی بکنن
17/مهر/1400 در 11:22 #457442Ameneloori
مشارکت کنندهسلام وقتتون بخیر هم قبیله ایهای عزیز،
اتفاقا منم پارسال خواب دوستم ک فوت شده رو دیدم،دیدم که از شوهرش ناراحته ،من هم به خانوادش گفتم،ک از قضا مث اینکه شوهرش هنوز براش عزاداری میکرد و عکسا و خاطرات رو نگاه میکرد و….
ک گفتم حتما اون شخص ک مرده ناراحته از خانوادش!!!
الانم دوباره خواب دیدم ک عمم اومده تو خوابم و گریه میکنه از پسرش ناراحته.
اگه بطور کلی بگین ک این خوابها اصلا صحت دارن ؟
خیلی برام سواله17/مهر/1400 در 21:11 #45748Fatemeh6761
مشارکت کنندهسلام.این خوابها بیشتر به دلیل توجه شما به کسایی هست که از این دنیا رفتن وچون بهشون فکر میکنید از اینجور خوابها زیاد میبینید. این خوابها در اصل برمیگرده به همون ناخودآگاه ذهنت ودرصد کمی از اونها صحت داره .اگه دوست داری متوجه بشی که جریان این جهان وکسانی که از این دنیا میرن چیه کتاب سفر روح دکتر نیوتون رو بخون خیلی به عوض شدن دیدت کمک میکنه
17/مهر/1400 در 23:03 #457492Ameneloori
مشارکت کنندهممنونم از شما ?
10/دی/1400 در 08:16 #46476Fatemeh21
مشارکت کنندهسلام وقتتون بخیر از کجا میشه این کتابو تهیه کرد؟اخه تو فروشگاه نگاه کردم نبود این کتاب
10/دی/1400 در 08:16 #46477ياسمين
مدیرسلام. كتابفروشى ها دارن
11/دی/1400 در 22:28 #46483Fatemeh21
مشارکت کنندهممنونم
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.