در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    Eshgh
    مشارکت کننده

سلام و وقت بخیر.
    من دو سال پیش از جانب زنداییم آسیب جسمی دیدم و قبل از آن هم ازش میترسیدم چون همیشه غیبت و بدگویی میکرد و از ظاهر افراد ایراد می‌گرفت و من و آزار میداد، از تحملم خارج بود اما مادرم اینا نمیتونستن باهاش قطع رابطه کنند تا اینکه ازدواج کردم و دور شدم الان مدتیه دوباره خونم نزدیکشونه و این زخم و اون حرفا باعث شده خشم و نفرت در وجودم باشه و با شنیدن صدای خنده هاش و مسخره بازی هاش اعصابم خورد میشه و مامانم اینا باهاش در ارتباطن و این منو آزار میده.
    کمکم کنید لطفا
    هرکاری میکنم سایش تو زندگیمه….من هم دور شنچم بیام خونه مامانم میبینمش….وقتی میبینمش استرس میگیرم ،میلرزم
    دلم میخواد هیچ وقت نبینمش حتی در حد سلام علیک.
    یاسمین جان کمکم کن لطفا.

ياسمين
    مدیر

سلام. تمام اتفاقاتى كه در اطرافت مى افته و تو رو تحت تاثير قرار مى ده ، بازتاب افكار، احساسات و باورهاى توست … پس اون ترس و نگرانى و اضطراب و خشم درونى خودت بوده كه باعث شده شرايطى پيش بياد كه ترس و خشمت بخاطر آزار زن دايى ، بيشتر بشه….
    پس ؛
    براى اينكه خودت به آرامش برسى ، ايشون رو ببخش و براش طلب خير بكن
    مطمئن باش وقتى تمركز و توجه ت رو از روش بردارى ديگه هيچ مشكلى برات پيش نمياد.. حتا ممكنه كاملا از مسير زندگى ت دور بشه..
    درضمن روى اعتمادبنفس و عزت نفست شديدا كار كن.. چرا بايد احساس ضعف و ناتوانى بكنى و از كسى بترسى ؟! تو به اندازه كافى مهم و بزرگ و منحصر بفرد هستى

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام فقط وفقط باید توجهت رو بذاری روی تغییر خودت وسعی کن مواقعی که ایشون خونه مامانت هست نری.
    خودت رو مسئول بدون که اون شبیه درون خودته حتما ایرادی در باورها وافکارت هست که هرجا میری میبینیش جهان داره با نشون دادنش به تو میگه ببین تا تو از روی صندلی قربانی بلند نشی تا نفهمی که خودت مقصری این آدم هست پس نگو اون منو آزار داده اول از همه قبول کن که خودت خودتو نادیده گرفتی خودت خودتو آزار میدی واسه خودت ارزش قائل نمیشی وفقط میگی اون کرد اون بود .حالا اینبار به جاش بگو من چه ایرادی داشتم که این آدم سر راهم قرار گرفته پس باید خودمو درست کنم حالا چطوری؟
    گوش دادن به فایلها .ارزش قائل شدن واسه خودت وقطع کردن ارتباطت با ایشون وبه جاش کار کردن روی اعتماد به نفست وحس لیاقتت وگذاشتن توجهت روی جنبه های مثبت زندگیت وشکر گزاری بابت داشته هات .
    این حس خشم رو با نوشتن روی کاغذ وسوزوندن کاغذ کمرنگ تر کن اما صبور باش ومطمئن باش با کار کردن روی خودت اون آدم از مدارت خارج میشه فقط با وجود هر حس خشم ونفرتی ادامه بده .به مرور بهتر وبهتر میشی.

Eshgh
    مشارکت کننده

ممنونم یاسمین و فاطمه عزیز…
    تمام تلاشمو باید بکنم.

Soheylanori
    مشارکت کننده

سلام بازهم ازتجربه خودم میگم یاسمین جان گفت ببخش این خیلی مهمه خیلی بخشیدن افراد،یک کاغذ قلم بردار،صفات خوب زنداییت روبنویس وهمچنین روی یک برگه دیگه علتهای نفرت وترست روبنویس به عمق درونت برو پیداش کن ببین ازچی وحشت داری ترس از ابروریزی قضاوت ،،،،،،روشون کارکن برای همیشه ازدستش خلاص میشی ممکنه طول بکشه من خودم سه هفته درگیربودم باخودم لایوهای اعتمادبنفس خیلی کمکت میکنه لایوهای روابط هم کمکت میکنه وتکرارهمیشه ادمهای خوب ومهربون سرراهم قرارمیگیره درنهایت بهت بگم همه اینهادردرون خودت چرابایدخندیدن یک انسان هرچنددشمن توروناراحت کنه چندنفس عمیق بکش وبهترین کلمات مثبت روبراش بفرست میبینی برای همیشه یااززندگیت حذف میشه یابه تودیگه کاری نداره

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.