• این موضوع 8 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال پیش بدست Fatemeh6761 به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 9 نوشته (از کل 9)
  • نویسنده
    Golshan
    مشارکت کننده

سلام، ممنونم که وقت میذارید و سوالم جواب میدید،

ما یه الان یه واحد آپارتمان کوچیک و ترتمیز و نوساز، داریم از همه نظر خوبه، فقط دلمون خونه حیاط دار میخواد، تصمیم گرفتیم خونه رو با خونه حیاط دار عوض کنیم،
    من همیشه تو رویاهام خونه سنتی و قدیمی تو ذهنم هست که حوض و باغچه داره، درخت داره، واااای یعنی دلم آب میشه براش?
    حالا رفتیم تو یه محله قدیمی، یه خونه پیدا کردیم سینه کوه، دو دست خونس، یکیش خیلی قدیمیه طوری که کاه گلی بوده بازسازیش کردن، اصلا کلا اون محله آدم احساس میکنه داره آثار باستانی میبینه، بس که عاشق چیزهای سنتی هستم عاشقش شدم، هم من هم همسرم،
    الان احساسمون میگه این خونه مثل رویا و قصه هاس واسمون،

و اما عقل و منطق، فکرشو بکن خونه تر تمیز وسط شهر رو ول کنیم بریم تو یه خونه قدیمی چسبیده به کوه، که مار و عقرب و همه جانوری داره، تازه سیستم فاضلاب نداره، چاه داره، و خلاصه دردسرهای خونه قدیمی،
    ممکنه از نظر مالی ضرر کنیم، تازه من یه عاااااااااااااالمه باور غلط مالی دارم?

چکار کنم؟ چند روزه خیلی دو دلم

Golshan
    مشارکت کننده

ولی اینم بگم که مدام میگم خدایا خودت هرچی واسه ما بهتره همون کارو کن،
    فقط یه راه دیگه هم هست، اینکه یه خونه گرونتر پیدا کنیم رو خونه وام بگیریم، که اونوقت با این درآمد کم ما چجوری قسطشو بدیم؟؟ درسته من دارم رو باورهام کار میکنم، ولی دلم میخواد با آرامش رو باورهام کار کنم، نه همش استرس بگیرم که ای وای حالا پول قسط جور میشه یانه…

Golshan
    مشارکت کننده

خیلی ممنونم از وقتی که میذارید، خدارو شکر میکنم که میتونم سوالم رو بپرسم، چون هیچ کس دیگه ای نیست که ازش بپرسم که درست راهنمایی کنه….

ياسمين
    مدیر

سلام. باورهاى فراوانى و مالى و خودباورى ت و ……. رو درست كن تا كمتر با تضاد روبرو بشى…با باورهاى خوب احساسات خوبى رو هم تجربه مى كنى و نتايج بهترى مى گيرى.

Golshan
    مشارکت کننده

با گوش کردن فایلها میفهمم که یه عالمه باور غلط دارم، اصلا سراسر وجودم باور غلطه ترسه ضعفه، بیخود نیست که هیچ پول و درآمدی ندارم که؟؟
    استرس میگیرم راستش میگم خدایا من چجوری میتونم این همه تغییر کنم

Golshan
    مشارکت کننده

بعد ببخشید ولی جوابتون خیلی کلی بود؟الان من دقیقا باید چکار کنم برای خرید خونه؟

ياسمين
    مدیر

فعلا روى باورهات كار كن !

Golshan
    مشارکت کننده

ممنونم، شمام دعا کنید..

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.فایل قانون تکامل و فایل صبر را تمرین کنید رو گوش بده.
    عجله نکن جریان جهان خیره قطعا اتفاق بهتری در راهه درصورتی که تداوم وتکرار داشته باشی.

در حال نمایش 9 نوشته (از کل 9)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.