صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › ارتباط با خدا › خدا ایا احساس ندارد؟
- این موضوع 10 پاسخ، 1 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 8 ماه پیش بدست
Goli61 بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
27/اسفند/1399 در 02:23 #41236
زهرا نصيري
مشارکت کنندهسیستم کائنات علمی است و احساس ندارد یعنی خداوند احساس ندارد؟؟؟؟و احساسات ما رو درک نمیکنه؟؟؟؟پس چطور وقتی با حس خوب چیزی رو میخواهیم بهش نزدیکتر میشیم و زودتر بهش میرسیم.؟؟
27/اسفند/1399 در 02:25 #43453مریم 🌹😍
مشارکت کنندهدوستم کائنات احساس نداره بلکه مثل آینه فقط فرکانسهای ما رو به خودمون برمیگردونه. خداوند هم سر گروه و سرمجموعه کائنات هست که آفریننده کل مجموعه است. احساس خوب داشتن یعنی فرکانس خوب و درست ساطع کردن و انعکاس خوب
27/اسفند/1399 در 02:27 #43454Afrooz Saghir
مشارکت کنندهخداوند یا منبع انرژی یا الله یا رب یا لرد هر چی که میگیم احساس نداره، احساس زمانی به وجود میاد درون ما که ما از منبع انرژی جدا میشیم و به جسم زمینی میایم، فاصلهی بین من و منبع انرژی رو بهش میگیم عواطف و احساسات واسه همین وقتی حال خوبی داریم یعنی به منبع انرژی نزدیکیم وقتی حال بدی داریم به شدت داریم ازش دور میشیم، چون اون منبع اصلیه و اصل ما هست و این فاصله ما هست که اسم خوب و بد میگیره،( در بخش اول تکنیکهای معاشرت دنیا مفصل در مورد این موضوع صحبت کرده) شاد باشید.
27/اسفند/1399 در 02:28 #43455Nasrin Novintan
مشارکت کنندهدوست خوبم سوال شما بخاطر باورهایی هست که سالیان زیاد در ذهن شما شکل گرفته خدا رو به صورت موجودی با احساس که به حرفای ما گوش میده و میبینه ووو تصور کردین حالا که با این واقعیت روبرو میشین که اصلا احساسی در کار نیست ذهنتون میاد احساس خوب داشتن موقع فرکانس رو زیر سوال میبره در صورتیکه این حس خوب در اینجا کارکردش اینه که فرکانس شما رو اصلاح میکن
27/اسفند/1399 در 02:29 #43456ناهید حیدری
مشارکت کنندهدوست عزیز
سیستم جهان هستی فرکانسی است و اصلا خداوند که منبع انرژی جهان هستش اینطور خواسته مهم اون احساس خوبی است ک باید داشته باشی و ب نظر من قوی ترین فرکانس و احساس خوب رو ما باسپاسگزاری کردن ب جهان میفرستیم…چون توجه به جنبه های مثبت زندگی داریم …..وقتی احساس خوب داریم فرکانس خوب میفرستیم وبه خواسته مون نزدیک میشیم…..واگر احساسمون خوب نباشه نتیجه ی عکس داره…دنیای عزیز در “ورکشاب خدا خالقی که باید از نو شناخت” مفصل توضیح دادن
موفق باشید.27/اسفند/1399 در 02:30 #43457زهرا نصيري
مشارکت کنندهممنون از راهنمایی همه.خوب ببینید این سوال برای من پیش امده که خداوند خودش رو با صفات مختلف معرفی میکنه.مثلا رحیم،رحمان،حتی خیرالماکرین.پس این صفات تکلیفش چی میشه؟اینها از کجا سرچشمه میگیره؟چنانچه واقعا خداوند هیچ حسی نداره.
27/اسفند/1399 در 02:31 #43458Sara Salimi
مشارکت کنندهمن از مجموعه فایل ها و ورکشاپهایی که گوش کردم اینطور میتونم استدلال کنم که روال دنیا خیر هست و یک جریان خیر عظیم به سمت همه در حرکت هست (پس میشه تمام این صفات رو در اینجا به خدا نسبت داد)، اما ما با مقاومتهای ذهنیمون راه ورود این جریان خیر به زندگیمون رو میبندیم، حالا با یکسری تمرین ها سعی میکنیم که این مقاومتهای ذهنیمون رو از بین ببرین و راه ورود جریان خیر رو به زندگیمون باز کنیم.
27/اسفند/1399 در 02:32 #43459ناهید حیدری
مشارکت کنندهدوست عزیز
خدا انرژی هست وانرژی احساس نداره اما درک وهوشمندی داره وتکه ای از اون انرژی در درون ماست (خداوند میگه :من از رگ گردن به شما نزدیکترم) و خداوند اینطور خواسته (طبق گفته های ادیان مختلف ) و صفت هایی که میگید اگر در درون ماقوی باشن جهان و خداوند همونها رو به ما بر میگردونه..
مولا نا میگه در جهان هر چیز چیزی جذب کرد گرم گرمی را کشید سرد سرد
اگر باور داشته باشی که تو لایق حرف زدن با خداوند هستی کاملا حس خواهی کرد خدای درون تو با تو صحبت میکنه ، اگر تو باور داشته باشی که تو به این دنیا آمدی تا به بهترین ها برسی به شرایطی هدایت میشی که بهترین موقعیت ها برای تو ثبت میشه و…اینجاست که همه چیز به باور ما واحساس خوب مابرمیگرده.وجهان انعکاسی ازحس وباور ماست واین عین عدالت پروردگار هستش…..
موفق باشید27/اسفند/1399 در 02:33 #43460Minaa
مشارکت کنندهسلام دوست عزیز
وقتی میگیم خداوند و کائنات یا کل مجموعه نظام هستی بی احساس هست یعنی بدی و خوبی رو مثل ما حس نمیکنه فقط آگاه هست چون اگر بدی رو به عنوان حس ناخوشایند احساس میکرد دیگه به ما برنمیگردوند فقط آگاه هست شما با احساس خوب بهش نزدیک هستید یا با احساس بد ازش فاصله دارید.27/اسفند/1399 در 02:34 #43461Sooolia Sh
مشارکت کنندهسلام.اینکه میگید با احساس خوب ب خدا نزدیکیم و با احساس بد یعنی ازش دوریم؛ در مورد یه مساله واحد مثلا حجاب؛ یکی ممکنه حس خیلی خوبی داشته باشه و یکی حس بد، با اینک ذات حجاب یک چیزه و توش تَغَیری صورت نمیگیره. چطور یک چیز واحد در یکی حس خوب ایجاد میکنه و باعث نزدیکیش ب منبع انرژی میشه و در کسی حس بد و دوری؟ بالاخره حجاب یا خوبه یا بد!نمیتونه هم خوب باشه هم بد.نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یانه ممنون میشم دوستانی ک اطلاع دارن راهنمایی کنن
27/اسفند/1399 در 02:35 #43462Goli61
مشارکت کنندهقانون اینه که حس خوب سرعت تو رو برای رسیدن به اهدافت بیشتر میکنه .حس کردن و درک کردن و این چیزها مخصوص انسانه .خدا بینهایته و محدود به درک و حس و این موارد نیست
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.