در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    دلانا
    مشارکت کننده

یاسمین جون سلام، پاسخ شما رو به یکی از دوستان خوندم و اگر درست متوجه شده باشم فحوای کلام شما این بود که اگر فرد دچار ناراحتی یا عذاب وجدان بشه، کارما هم یه جوری یقه اش رو‌ میگیره (که شدت اون هم باز به شدت درگیری ذهنیش بر میگرده)، ولی اگر فرد خودش دچار ناراحتی و عذاب وجدان و خودخوری یا…..نشه، آدم‌ قوی باشه و عین خیالش هم نباشه؛ کارما یا عدلی هم براش وجود نداره.
    (البته این موضوع رو خیلی هامون داریم میبینیم که آدم هایی بودن که آگاهانه وعامدانه بقیه رو اذیت کردن،ولی نه تنها جواب بدیهاشون رو نگرفتن بلکه موفق تر هم دارن پیش میرن) پس سوال و تضاد بزرگی که برای خودم پیش اومده به ذهنم رسید؛
    لطفا بخونید.??

عدل خدا، کارما، قانون مندی کائنات، بازتاب اعمال و رفتار انسان ها، و …… اصلا وجود داره؟
    البته من از ۴ سال پیش که در کانال تلگرام دنیا جون عضو شدم فهمیدم که تا وقتی خودم مظلوم نمی بودم؛ظلمی هم در حقم نمیشد،خودم با باور های اشتباه و به دنبالش رفتارهای اشتباه،عدم حس ارزشمندی، رازی نگه داشتن همه، اعتماد به نفس پایین … ؛ آدمهای سمی و بدیهاشون رو جذب کردم.
    این طرف تضاد که مربوط به خودم هست رو قبول دارم و دارم رو باورهای غلط بُتنیم کار میکنم، دنبال مقصر اون بیرون نیستم و گردن کسی نمیندازم، حتی میگم تو دل این تضاد بزرگ خیری برای من بود،که آدم های سمی از من و زندگیم دور باشن.
    ولی الان با گذشت ۵ سال از اون اتفاق هنوز برام سواله که من بابا خودم مقصر بودم درررررست، قبول.
    ولی اون طرف داستان اونا جواب بدی هاشون رو نمیگیرن؟

۵ سال پیش خانواده همسرم با فامیل های مادر شوهرم؛ در جمعی که بعدا معلوم شد خودشون با هم هماهنگ بودن؛ با تهمت و توهین به من شروع کردن،با فحش و کتک و ترک ما از اون جمع بدرقمون کردن، البته همسرم چون کاملا من، خانواده و فامیلش رو میشناسه کاملا پشت منه (منظورم اینه تو روابط زناشویی خودمون هیچ مشکلی از این بابت به وجود نیومده)، رابطش رو با خانوادش قطع کرده ( چون معتقده درست بشو نیستن)و همیشه گفته که حق با من هست و اونا لیاقت داشتن تو رو نداشتن.
    ولی اونا هم همچنان پر قدرت( شما بخونید پرو) و حق به جانب هستن، فرصتی پیش بیاد باز هم دورا دور بی حرمتی میکنن،تهمت میزنن و دروغ میگن،
    حتی پدر و مادرشوهرم به خاطر یه دونه پسرشون هم هیچ تلاشی برای جبران یا یه کوچولو دلجویی نکردن.
    جوری رفتار میکنن که اصلا مهم نیستید، و ما هیچ بدی هم نکردیم، منکر میشن و خیلی هم ما خوبیم و حق با ما بود.?اصلا نیستید که نیستید.
    انقدر دروغ میگن که دروغ های خودشون باورشون میشه، به همین دلیل هم کار خودشون رو اصلا بد نمیدونن.

حالا عدل،کارما،بازتاب رفتار….. یا هر چیز دیگه ای که اسمش رو‌میزارید؛ وجود داره؟ من نمیگم با معنی و مفهوم زمینی ما انسانها کسانی که ظلم کردن جواب بدیهاشون رو پس بدن (اِل بشن و بِل بشن، خدا فلان بلا و کار رو سرشون بیاره،اصلا این طرز فکرم نیست واصلا اهل نفرین هم نیستم چون معتقدم انرژی منفیش به سمت خودم بر میگرده)؛ ولی آیا اگر کسانی که به ناحق توهین، تهمت، حرف و فحشهای رکیک و حتی کتک هم بزنن، جواب رفتارشون رو نمیبینن؟ اگر آبروی کسی رو در جمع ببرن و تحقیرش کنن انعکاس رفتار خودشون رو نمیبینن؟
    جوابهای مدل آخوندی این طوری هست که تو که از درونشون خبر نداری حتما جواب گرفتن و تو ظاهر رو میبینی؛
    این جواب من رو قانع نمیکنه چون اگر قرار باشه من که بهم ظلم شده از عدالت خدا و کائنات بی خبر باشم ونبینم پس اعتقادی هم به عدل و کارما پیدا نخواهم کرد، پس عدالت خدا و قانون مندی جهان و کارما و همه چیز برام میره زیر سوال.

یاسمن جون این اتفاق برام شک خیلی بزرگ و سنگینی بود،هنوز برام هضم نشده، تا مدت ها احساس تحقیر شدن میکردم، مخصوصا که خود آدم میدونه به ناحق بوده و بهش زور میاد.(همین طور همسرم چون تک پسر بود لااقل از پدر و مادرش انتظار نداشت)
    در آخر اگر نخوام خودم و احساسم رو سانسور کنم؛ اینه که دلم میخواد جواب بدیشون رو بگیرن،نمیگم چه جوری ولی بالاخره من میخوام بدونم کائنات قانون منده، جواب میده؟ یا خیر هر دمبیله؟

ياسمين
    مدیر

سلام. بله جهان بسيار قانونمنده و عدل خدا هميشه هست. خدا به فركانسهاى ما يه جواب مى ده ؛ بله…..اين ما هستيم كه فركانس اشتباه مى فرستيم و بازتابى متناسب اون مى گيريم. اگر احساست بد باشه قطعا آدمها و شرايط و اتفاقاتى رو مى بينى كه احساست بدتر مى شه.
    اگر احساس بزرگ و مهم و باارزش بودن نداشته باشى ، قطعا ديگران هم تو رو با ارزش و خوب نمى بينن….

اينكه تا الان كه ٥ سال از اون موضوع گذشته و تو هنوز نتونستى اونها رو ببخشى معنى ش اينه كه هنوز خودت رو هم بخاطر اشتباهات گذشته نبخشيدى و هنوز احساس ارزشمندى ندارى !!!!

اون تضاد امد تا به تو نشون بده چقدر از درون احساس خودكم بينى دارى و بايد عميقا روى خودت كار كنى…. اونها فقط وسيله اى بودن كه مشكل تو رو بهت نشون بده …. جهان انعكاسى كار مى كنه … دنياى اطرافت آينهء درونته… اگر خانواده مادرشوهرت نبودن شك نكن كه بوسيلهء يه سرى عزيزانت اين اتفاقا برات مى افتادند…..
    روى چيزايى كه گفتم خوب فكر كن و فايل قانون فركانس در روابط رو گوش كن….

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.فایل رایگان درسی در مورد نفرین ودعا هم حتما گوش بده به جواب سوالت حتما میرسی.
    یه نکته اینکه تا زمانیکه منتظر باشی وعجول باشی که خدا زودتر جوابشونو بده از طریقی که تو میخوای مطمئنن نمیشه فقط وفقط باید اون خانواده رو بسپری به جهان.
    مطمئن باش جهان بهت نشون میده اما در طول زمان یه زمانیکه تو واقعا رهاشون کرده باشی ومنتظر نباشی.
    جهان با عدالت جواب هرکس رو مطابق فرکانس‌های خودش میده.

دلانا
    مشارکت کننده

یاسمین جان ممنون از پاسخ و راهنماییتون،
    همچنین ممنون از شما فاطمه عزیز.
    من جواب سوال و تضاد خودم رو دریافت کردم.
    حق با شماست، فرکانس های اشتباه خودم، من را با این افراد و شرایط رو به رو کرد، و الان هم باید فقط به دنبال آرامش و حس لیاقت و ارزشمندی خودم باشم تا فرکانس مطابق با خواستم رو جذب کنم.
    هر دو فایل پیشنهادی رو‌گوش کردم، با این که چندین بار گوش داده بودم ولی این بار واقعا عالی بودن و تکونم دادن؛
    مخصوصا فایل درسی در مورد نفرین و دعا که جوابم رو توش پیدا کردم؛
    اینکه اگر ما بخواهیم از سر ناراحتی، غصه، خشم، انتقام و ….. مدام بدی که در حقمون شده رو مرور کنیم، منتظر تاوان افراد باشیم یا حتی در ذهنمون مجازات رو هم تعیین کنیم؛ فقط و فقط انرژی منفی رو برای خودمون جذب کردیم،

(* هرکسی جواب رفتار، اعمال و فرکانس های خودش رو هر وقت که زمانش برسه دریافت میکنه؛ *
    * زمان و چگونگیش رو هم فقط خود جهان و قوانین تعیین میکنن *
    ** چه کسی که بدی کرده باشه، چه کسی که فرکانس و رفتارهاش رو‌ مثبت کرده باشه ** )
    (دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره).
    جالبه که بعد از گوش دادن فایل چندین مثال از اطرافیان و آشنایان برام یادآوری شد و فهمیدم که:
    *رها کردن خودش یه راه حل عالیه.* ?????

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.