در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    Saranick
    مشارکت کننده

سلام دنیا جانم
    عزیزم مادرو پدرم باهم سالهاست که مشکل دارند و به نوعی بینشون طلاق عاطفی رخ داده و الان کار بجایی رسیده که مامانم به گفته خودش کارد به استخونش رسیده و البته من خودم نزدیک یکساله که با پدرم قطع رابطه کردم ولی اذیتهاش انقدر زیاد شده که من به مامانم گفتم دیگه این دندون لقو بکن و نذار عفونت کل بدنتو بگیره که مامانم دادخواست طلاق داده ولی خب خیلی دردسر داره الانم تصمیم گرفتن از هم جدا زندگی کنن که پدرم بخاطر اینکه جا و مکانی نداره و درآمدی هم نداره چندشب توی ماشینش خوابید و الان دیگه به مامانم فشار آورده و اونم پاشده اومده خونه من.الان من میدونم که این تضادیه که حالا که دارم خودم رو میکوبم تا بسازم سر راهم قرار گرفته و فقط باید نظاره گرش باشم ولی سوالم اینه که با مامانم چجوری برخورد کنم و اینکه آیا در برون رفتش از این مشکل دخالتی بکنم یا نه مثلا به ذهنم رسید که بخاطر شرایط پدرم از نظر رفتارو بیماری ب برادرم پیشنهاد بدم که ببردش خانه سالمندان البته از دهنم پرید به مامانم گفتم که بعدش پشیمون شدم چون من الان فقط دلم میخواد به خودم و تمرینات ورکشاپم بپردازم و نمیدونم چجوری باید رفتار کنم اینم بگم که پدرم تازه ۶۰سالشه ولی نزدیک به ۱۵ساله که کار نمیکنه و فقط میخوره و میخوابه

دنیا گرایلی
    مدیرکل

سلام عزیزم
    لیبلهای اجتماعی پدر مادر رو بزار کنار
    بعد از بیرون به ماجرا نگاه کن
    چیکار میکردی
    چه تصمیمی میگرفتی
    همون کار و بکن
    تو هدفت ایندت به تیچ چیز و هیچ کس گره نخورده مخصوصا افراد عاقل و بالغی که اونها هم با فرکانسهای خودشون درگیر مشکلات میشن
    رشد خودتو بخاطر هیچ کس متوقف نکن چون اگه تو قوی بشی میتونی به اونها کمک کنی

Saranick
    مشارکت کننده

دنیا جانم اگر کس دیگه ای بود قطعا دخالت نمیکردم و میگفتم خودشون میدونن.پس الانم فقط میزبان مادرم میشم تاهروقت خواست بمونه ولی دخالتی نمیکنم.چون الان فقط رشد خودم مهمه???

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.