صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط خانواده ی شوهر

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    rahamaneli
    مشارکت کننده

سلام
    من هرموقع مهمونی هست و قراره خانواده ی شوهرم روببینم باید خودم رو برای حرف های سنگین و تیکه انداختن هاشون اماده کنم جوری که قبل از دیدنشون استرس و نگرانی زیادی دارم هیچوقت هم جواب حرف های سنگینشون رو نمیدم چون یه دعوایی درست میشه همین سکوت باعث میشه بعداز دیدنشون خیلی حالم بد بشه
    با دنیا مشاوره گرفتم و میگفت که قبل از دیدنشون یه لیستی از رفتارها و اخلاق های خوبی که خانواده همسرت دارن بنویس و مرورشون کن بعد برو به مهمونی
    به نظرتون این کار جواب میده ؟؟؟؟؟

ياسمين
    مدیر

سلام. بله قطعا جواب مى ده. تا حالا توجهت روى ناخواسته و چيزايى كه بدت مياد بوده يعنى روى تيكه انداختن اونا تمركز مى كردى انگار يجورايى منتظرش بودى ، و طبق قانون توجه ، از همون جنس رفتار مى ديدى. از اين به بعد توجه ت رو بذار روى نكات خوب اونها و مى بينى كه چقدر همه چيز عوض مى شه… زمان لازم داره

روى اعتمادبنفست هم كار كن. وقتى خودت رو قبول داشته باشى ديگران هم رفتارى متناسب با همين فركانس تو نشون مى دن…

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.مشاوره های دنیا جون بی نظیره باید فقط باور کنی که تمریناتش عالیه و به رشد بیشترت کمک میکنه و از طرفی وقتی تاثیرش رو میبینی که هر تمرینی که بهت داده با جون ودلت انجام بدی و براش وقت بذاری
    فایل رایگان قانون تدارک هم خیلی میتونه بهت کمک کنه بارها و بارها گوش بده

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.