در حال نمایش 9 نوشته (از کل 9)
  • نویسنده
    sepidehkm
    مشارکت کننده

سلام وقتتون به خیر

من خیلی وقت ها خاطرات بد گذشته و کودکیم تو ذهنم میاد و باعث خشم بیشترم نسبت به پدر و مادرم میشه. که در روانشناسی میگن نیاز به گذروندن دوره های طولانی روانکاوی هست.

به نظر شما کدوم فایل ها و تمرینات سایت میتونه بهم کمک بکنه؟ و آیا بدون گذروندن روانکاوی و فقط با انجانم تمرینات سایت امکان شفا یافتن از مسائل گذشته وجود داره؟

ممنون از راهنمایی شما

ياسمين
    مدیر

سلام. همهء فايلها خوب هستند تو بايد بتونى اونها رو ببخشى تا به آرامش برسى…. ولى به نظرم وقت كوچينگ با دنيا بگير

sepidehkm
    مشارکت کننده

خیلی ممنون
    من به صورت کلی تر منظورم از سوالم این هست که صرفا با به کار بردن این قوانین و تمرینات آیا میشه اثراتی که در زمینه های مختلف در گذشته در روان و ناخودآگاه افراد به وجود اومده برطرف و اصلاح بشه؟ یا باید در کنار اینها از افراد متخصص در زمینه روانشناسی و روانکاوی هم کمک گرفت؟
    چون اینطور که من متوجه شدم این تمرینات بیشتر برای به وجود اومدن حال خوب و بالا بردن فرکانس ما در زمان حال است که منجر به اتفاقات بهتر در آینده ما میشه. در رابطه با حل مسائل گذشته به چه صورت هست؟

ياسمين
    مدیر

بله مى شه. به درك و آگاهى ايى مى رسى كه اثرات به جا مونده رو كمرنگ مى كنه

sepidehkm
    مشارکت کننده

خيلي ممنون ?

ياسمين
    مدیر

خواهش مى كنم

Rezvan
    مشارکت کننده

من خودم فقط سه ماه که اومدم تو سایت عزیزم ولی تا الان این متوجه شدم که بهترین راه برای فراموشی خاطرات گذشته همونطور که یاسمین جون گفت بخشیدن و یکی از راههایی که بت کمک می کنه این هستش که اون آدم تو ذهنت تصور کن و رو یه کاغذ هر چی دلت می خواد بش بگو هر چیزی که آزارت میده بگو ولی این قول هم بش بده که در آخر قرار ببخشیش و دیگه فراموش کنی. سعی کن که تا می تونی خودت خالی کنی هر چی تو دلت بگی. این کار خیلی بت کمک می کنه و اگر با یه بارجواب نداد باز هم ادامه بده اونقدر ادامه بده تا ببخشی.
    موفق باشی

Sepidlng
    مشارکت کننده

دوست هم نام من، منم مثل تو پر از خاطرات بد گذشته م که هنوز تاثیراتش رو تو زندگیم و روانم میبینم با این تفاوت که من وقتی به خودشناسی رسیدم و شروع کردم به تغییر افکارم همه رو بخشیدم مادرم و پدرم و همه کسانی که خواسته یا ناخواسته باعث زجر روح و روانم شدند. چون به قول دنیا عزی فهمیدم که اونها هم قربانی قربانیان هستند و مطمئنا خودشون هم دچار مشکلن. ماها متاسفانه اکثرا کودکی خوبی نداشتیم پر از سرکوب و ترس از آبرو و خواستار تایید گرفتن از دیگران بودیم. باید رها کنیم گذشته رو. حالمون رو جدی بگیریم تا اینده مون ساخته شه. با کمک هم میتونیم دنیای بهتری برای خودمون بسازیم. از یه جایی این زنجیر خشم و نفرت و تو گذشته موندن باشد قطع شه.

sepidehkm
    مشارکت کننده

خیلی ممنون از پاسختون

در حال نمایش 9 نوشته (از کل 9)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.