صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › پول › حمله افکار منفی
- این موضوع 15 پاسخ، 1 کاربر را دارد و آخرین بار در 5 سال، 4 ماه پیش بدست
Goli61 بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
27/اسفند/1399 در 21:33 #41263
mika
مشارکت کنندهسلام
خوبین
ممنون از خانم گرایلی ..
امیدوارم هر لحظه بهتر از لحظه قبل باشید
سوال داشتم
من پس از شروع تمرینات بسایر خوب پیشرفت کردم و درآمدم بسیار خوب شد … الان پس از حدود ۵ ماه ، افکار منفی بسیار به ذهنم میرسد که ” تموم شد و این مسیر پایان یافت و ادامه دار نیست و دیگر پول در نمیاوری و … ”
برای از بین بردن این افکار و حرکت در مسیرم به چه صورت لاید عمل کنم
این افکار به شدت اذیتم میکنه و …
من و راهنمایی کنید به چه صورت با این افکار مقابله کنم و از بین ببرمشدن و بتونم مثل قبل پول در بیاورم و پیش برم …
سپاسگزارم
روز خوبتون خوبتر27/اسفند/1399 در 21:35 #43619ستاره
مشارکت کنندهسلام عزیزم فک میکنم شما تمریناتت کم شده و با خودت گفتی من دیگه فهمیدم همه چیزو
در صورتی که نباید قط بشه تمرینات و هی باید قوانین رو تمرین و تکرار کنی برای خودت
افسار ذهنتو توی دستت بگیر
بشین واسه خودت جملات تاکیدی بنویس
فایل مدیریت افکار منفی رو همش گوش کن
جملات تاکیدی رو واسه خودت ضبط کن و بذار گوشت همش باشه27/اسفند/1399 در 21:35 #43620ستاره
مشارکت کنندهاز این شاخه به اون شاخه پریدن هم زیاد خوب نیس
اون کاری که بهت حس خوب میده اون تمرینی که حالتو خوب میکنه رو هی انجام بده
سردرگمی واسه خودت ایجاد نکن
بجای اینکه بگی دیگه تمومه دیگه پول در نمیاری
بشین بنویس من پول زیادی درمیارم من لایق داشتن درامد زیاد هستم و این جهان سخاوت مند و بخشنده هست …..
از این دست جملات بنویس و برای خودت تکرار کن تا ملکه ذهنت بشهو یادت بیار چه اتفاقی افتاد که حالت رو بد کرد و افکار منفی اومد به ذهنت ازش دوری کن و بجای باورهای غلط باورهای درست بذار
و حالت رو خوب نگه دار و کارت رو با احساس خوب انجام بده نه با ترس و اضطراب و بی میلی
موفق باشی??27/اسفند/1399 در 21:36 #43621ياسمين
مدیرسلام. قطعا توى ۵ ماه اتفاقى افتاده که باورهاى درستى که ساخته بودى سست شدند و ایمان و اعتمادت ضعیف شده….
ورودیهاى منفى رو کنترل کن و به هیچ وجه به اخبار و رسانه و حرفهاى منفى بقیه توجه نکن و درکنار شکرگزارى و یاداورى درامد خوبت ، تا اخر عمر روى ایجاد باورهاى درست تمرین داشته باش
27/اسفند/1399 در 21:37 #43622ilin
مشارکت کنندهعزیزم وقتی حالتان خوب شد و درآمدتان عالی بازهم باید تمرین و کارهایی که قبلا برا این حال خوب انجام میدادید را تکرار کنید و هیچوقت ترک نکنید …
27/اسفند/1399 در 21:37 #43623S S
مشارکت کنندهسلام
دوست عزیز ذهن بسیار تنبله و دائم می خواد بگه نمیشه ولی باید مرتب تمریناتت را انجام بدی و سناریو نویسی کنی و هر روزت را طوری که دوست داری خلقش کنی
باید باور کنی که کائنات خیلی سخلوتمنده و خیلی هم باهوش
این باور را بارها و بارها با صدای بلند برای خودت تکرار کن تا به ضمیر ناخود آگاهت بره
به اخبار اصلا گوش نده و توجهت را به خوبیها متمرکز کن27/اسفند/1399 در 21:38 #43624S S
مشارکت کنندهدوست عزیز تمرینات باید همیشگی باشن مثل نفس کشیدن
هنگامی که افکار منفی به سراغت میان اگه بهشون توجهی نکنی در خودشون نابود می شن توجه خوراک افکار منفی است و باعث رشدشون می شه27/اسفند/1399 در 21:39 #43625mika
مشارکت کنندهممنون از راهنماییتون
ممنون از خانم گرایلی بدلیل اینکه تغییرات بزرگی در زندگی من بوجود آوردند و چنین محلی را فراهم نمودندممنون از شما دوستان عزیز که راهنمایی فرمودید
فرمایشاتتون صحیح است
تمریناتم کم شده …
همیشه نگرانی از آینده در ذهنم هست و آزارم میده …
باید این مسئله رو حل کنم در خودم …
اگر در این مورد نیز راهنمایی دارید ، بفرمایید
سپاسگزارم
شب زیباتون زیباتر
27/اسفند/1399 در 21:40 #43626ستاره
مشارکت کنندهنگاه عزیزم تو اگه نگران اینده باشی
هم الانتو و هم اینده تو خراب میکنی
اینده تو حال الانت میسازه
کلا اصل اینه که حال شما با وضعیت الانتون خوب باشه
بخاطر داشته هاتون شکرگذاری کنید خیلی تاثیر داره
از کوچیک ترین چیزهایی ک دارین شکرگذاری کنین
جملات تاکیدی تکرار کنید
فایل های دنیاجان رو گوش بدید
مهم ترین چیز اینه که شما خودتون تغییر کنید از درون
وقتی تغییر کردین شاهد اتفاق های خوب بیرونی هم خواهید بود و کائنات متوجه حال خوبتون میشه و به کمکتون میاد27/اسفند/1399 در 21:40 #43627ستاره
مشارکت کنندهباورهای درست بسازین برا خودتون
وقتی توجه تون به داشته هاتون باشه و ازشون خوشحال باشین
دیگه ترس و نگرانی ندارین
شما الان ی کم ترس و سردرگمی دارین
سعی کن افکارتونو مثبت کنین با جملات تاکیدی
با فایل گوش دادن
با تصویر سازی
با مراقبه27/اسفند/1399 در 21:41 #43628S S
مشارکت کنندهسلام میکای عزیز ،
اگه تمرین کنی که در لحظه حضور داشته باشی دیگه نگرانی برای آینده برات بی معنی میشه ،آینده را بسپار به دستان توانمند پروردگار27/اسفند/1399 در 21:41 #43629parastookahrizi71
کاربردوست عزیز به چند ماه قبل خودت برگرد وببین چندماه قبل چه حس و حالی داشتی که باعث شده شرایط بهتر بشه و درآمدت زیاد بشه به همون روال پیش برو.
27/اسفند/1399 در 21:42 #43630parastookahrizi71
کاربردوست عزیز استرس و ترس رو از خودت دور کن در انجام دادن تمریناتت مداومت داشته باشه سعی کن زندگیت رو برا اساس یه برنامه ریزی دقیق تنظیم کنی تا دوباره با این تضاد روبه رو نشی .
اول از همه حس خوب بعدش انجام دادن تمرینات.وویس.ورکشاپ.مدیتیشن.مراقبه.سناریو نویسی.تصویرسازی.
سعی کن همه این تمرینات رو با حس و حال خوب هر روز انجام بدی27/اسفند/1399 در 21:45 #43631Goli61
مشارکت کنندهدر مورد هر کدوم از ماها فرق نمیکنه وقتی دوروز تمرینهامون قطع بشه تضادها خودشونو نشون میدن تمرینها باید مکرر باشه
قبل تمرین فراوانی پول من فکر میکنم باید تمرینهایی برای مهار افکار منفی انجام بده
راهکار دور کردن افکار منفی اینه که شما فورا بشینی اون افکار رو برای خودت بنویسی .بعد که نوشتی سریع خودت باور مربوط به اون افکار رو کشف میکنی باور که کشف شد یا خودت تنهایی یا به کمک دنیا جان اون باور رو از بین میبری و یه باور درست جایگزینش میشه
بله در کنار نوشتن افکار منفی باید درمورد داشته هات مدااام شکر گزاری کنی .بابت پولی که در میاری مداااام شکر گزاری کنی .شکر گزاری هم حال خوبی بهت میده هم فراوانی رو میاره به سمتت
27/اسفند/1399 در 21:46 #43632Goli61
مشارکت کنندهببینید کتاب صعود کن کاملا گفتهبرای پیشرفت باید چه کنیم برای خلق آنچه دوست داریم باید چه کنیم
منتها کاری که میکنید قبل انجام تمرینها باید حس لیاقت خودتون رو قوی کنید .ویژگی های مثبت خودتون رو بنویسید و مدام تکرارش کنید .ازش ویس بسازید دراینه براخودتون بگید بگذارید باورتون بسه که شما لایق هر چی که میخواهید هستید .
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.