در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    Shara
    مشارکت کننده

من الان بعد از یک ماه از شروع ورکشاپم الان حسم خوبه اونن با گوش دادن، کنکاش کردن تو این موضوعات و مدیتیشن کردن. یا رفتن تو طبیعت و غیره، هزار تا کار هست که دوس درم انجامش بدم و حس خوبی میگیرم، ولی بعد از یک هفته میبینم خیلی از کارای زندگیم، مثلا نوشتن تزم رو، یا کار روی پروژه ای که مسئولش هستم، همه رو هی دارم عقب میندازم‌. و از اونجایی که قبل از آشنایی با ورکشاپ هم همیشه عقب می نداختم ولی با حس بد، الان مطمئن نیستم دارم خودم رو گول می زنم و به کارای روزانه م نرسم و دارم تنبلی می کنم. شما هم تجربه مشابه داشتید و میتونید بگید چطور باهاش مقابله کردید که در طول روز کارای دیگه ای هم به جز خوب گذروندن انجام بدید چون د اخر شب باز میگم که امروزم واسه تزم کاری نکردم، اگرچه حالم خوب بوده

ياسمين
    مدیر

ممكنه اين تنبلى ناشى از عدم احساس توانايى در انجام كارها باشه….به خودت ايمان داشته باش و روى خودباورى ت كار كن…

maryam gharagozlou
    مشارکت کننده

سلام اولويتت وقتي روي خودت و رشد و اگاهي و حفظ حال خوبت باشه بقيه كارهات اينقدر قشنگ و اسون به نظم ميرسه كه متوجه ميشي چقدر خوب به همه كارهات رسيدي

Amin.khazaei
    مشارکت کننده

منم این مشکل رو داشتم ولی هرکسی بستگی به تایم خودش باید یک زمانبندی درست داشته باشه من خودم حتما کارای روزمره ام رو انجام میدم در کنار تمرین ها و فایل ها و چنتا از کارای غیر ضروریم رو حذف کردم و صبح ها زودتر بیدار میشم و به همه کارام میرسم

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.