در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    Samin Shahmirzadi
    مشارکت کننده

سلام مادر ۳۶ ساله هستم و صاحب یک فرزند پسر هستم.متاسفانه یه معظلی دارم به اسم سکوت.نه حوصله ی کوچیکترین صدایی دارم نه تلویزیون نه حوصله ی حرف زدن.پسرم و همسرم خیلی اذیت میشن بخاطر رفتار من.نمیدونم چکار کنم به صدا حساس نباشم.و با کوچکترین صدای خشونت شدید از خودم نشون میدم.

ياسمين
    مدیر

سلام. حساس بودن يعنى توجه بيش از حد …و طبق قانون توجه و تمركز ، هرچه بيشتر توجه كنى بيشتر توى زندگى ت مى بينى…. احتمالا پيش زمينهء ذهنى بدى در مورد صداى زياد دارى…يه تجربهء ناخوشايند يا يه تعريف اشتباه در اين مورد…

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

از صدای طبیعت شروع کن صداهای آرامبخش مثل صدای آب یا صدای پرنده رو اگه میتونی در طبیعت اگرنه سرچ کن یا حتی درقسمت موزیک درمانی فایلی هست که صدای طبیعته دانلود کن وکم کم شروع کن به گوش دادن البته از روزی 5 دقیقه شروع کن وهی بیشترش کن اینجوری توجهت از این موضوع که از شنیدن کوچکترین صدا عصبی میشم رو برمیداری وبا تکرار این باور درذهنت که از شنیدن صداها لذت میبرم باورجدید رو جایگزین باوری کن که اذیتت میکنه .به نظرم بنا به گفته ی یاسمین جان بیش از اندازه داری به هر صدایی توجه نشون میدی یه مدت برعکس کن همه چی رو. بگو خدایا شکرت که صداها رو میشنوم وهرصدایی به من حس خوب میده اینطوری ذهنت رو گول میزنی که این وضعیت رو قبول کنه البته صبوری وزمان لازمه

Samin Shahmirzadi
    مشارکت کننده

از صمیم قلب ازتون ممنونم و متشکرم.

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.