• این موضوع 8 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 2 سال، 11 ماه پیش بدست ناشناس به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 9 نوشته (از کل 9)
  • نویسنده
    ناشناس
    غیرفعال

سلام.وقتتون بخیر روزتون عالی.ببخشید من روی یه موضوعی حساسیت دارم.اون هم زدن آمپوله.اما خب وقتی بچه بودم چند باری که مریض شدم مادرم برام آمپول زد و این باعث شده هر وقت یادم میاد از مادرم متنفر بشم و دلم بخواد تلافی کنم.میشه خواهشا کمکم کنین

ياسمين
    مدیر

سلام. ريشه ش برمى گرده به همون خاطره و ترس و تنفرى كه در بچگى داشتى … هرچى بوده تمام شده لزومى نداره از مادرت ناراحت باشى..

ناشناس
    غیرفعال

مرسی یاسی جون:)))♥️♥️

ناشناس
    غیرفعال

ببخشید یاسی جان،من الان تزریقات بلدم.اگر ۴ تا آمپول تقویتی برا مادرم بزنم(با رضایت خودش)،اونوقت دچار عذاب الهی میشم؟
    اصلا آیا کار درستی هست؟
    چون این تنفر از مادرم داره منو داغون میکنه،تو هیچ کاری تمرکز ندارم.

ناشناس
    غیرفعال

تو رو خدا راهنماییم کنین

ياسمين
    مدیر

از دنيا وقت كوچينگ بگير

Fmobina
    مشارکت کننده

من تزریقات بلد نیستم ولی مامانم خیلی خوب بلده وقتی برام میزنه همیشه ازش تشکر میکنم که دستش درد نداره ولی وقتی خودم بخوام براش بزنم چون ماهر نیستم همیشه ازش معذرت میخوام که اونجوری که خودش برام میزنه نمیتونم براش بزنم ، به این فکر میکنم که الان دارم کار مفیدی براش انجام میدم و قراره این آمپول کمکش کنه . مادر شمام در کودکی تون قصدش کمک به شما و بدست آوردن سلامتی تون بوده وگرنه کدوم نادری هست که با آمپول بخواد بچه شو زجر بده

ناشناس
    غیرفعال

#۳۲۴۴۱ همینطوره:)ممنونم:)ولی من باورهای ریشه ای خیلی غلطی دارم:)

ناشناس
    غیرفعال

دوستان میشه لطفا کمکم کنین؟از روزی که این موضوع رو مطرح کردم تا بحال ذهنم درگیرشه،همش فکر میکنم مادرم به بدنم دست زده و من تحقیر شدم(مثلا موقع تزریقات دیدبن یه تیکه ای عضله رو توی دستشون میگیرن؟)یا مثلا بعد امپول زدن پنبه رو فشار میدن روی جاش که خون نیاد،من از اینکه این کارو باهام کرده از مادرم نفرت دارم،نمیبخشمش،دلم میخواد سر خودش بیارم ولی از خدا میترسم،چرا مادرم اینکارو کرد؟مگه منو دوست نداشت؟تو رو خدا کمکم کنین چجوری دیگه این فکر ازارم نده

در حال نمایش 9 نوشته (از کل 9)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.