صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی سلامت حساسیت پوستى

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • نویسنده
    Honey H
    مشارکت کننده

سلام دوستان
    من روى دستام حساسیت پوستى دارم که خشک مى شه و مى خاره
    مى خوام با قوانینى که باد گرفتم درستش کنم
    لطفاً راهنماییم کنید

ياسمين
    مدیر

سلام. راهش بى توجهیه. در موردش اصلا صحبت نکن، هى بهش فکر نکن و توى کتاب و تلویزیون و گوگل و … دنبال علت و نحوه تشکیل و دارو و ……نگرد
    شکرگزارى و بقیه تمرینات رو با احساس خوب انجام بده و اطمینان داشته باش که اصلا مشکلى نیست. و خوب مى شه. مى تونى از کرم هاى چرب کننده هم همزمان استفاده کنى که اون خشکى رو نبینى…

parastookahrizi71
    کاربر

دوست عزیز شما کِرم یا پمادی یا هرچیزی رو برای پوستت لازم هست رو تهیه کن با حس وـحال خوب که با این پماد سلامتی پوست من دوباره برمیگرده و همینطور که یاسمن جاان گفت زیاد بهش فکر نکن این اطمینان قلبی رو در خودت تقویت کن که سلامتی پوستت برمیگرده وـهیچ مشکل پوستی نداری.
    در پناه خدا موفق باشی????

S S
    مشارکت کننده

سلام دوست عزیز
    با نظر یاسمین جون و پرستو جون کاملا موافقم ولی من یه راهکار دارم هر روز ده دقیقه مدیتیشن کن و وقتی تمرکز داری نفس عمیق بکش وخودتو سرشار از تندرستی کن وسلامتی راحسش کن

Mo1353
    مشارکت کننده

عزیزم داشتن حس و حال خوب که خوبه ولی باید ببینی به چی حساسیت داری.اگر بهویی این اتفاق افتاده و اهل کاشت ناخن هستی ممکنه به خاطر مواد کاشت باشه

مائده صالحی
    مشارکت کننده

عزیزدلم من با یاسمن جون وپرستو جون موافقم راهش فقط همینه…. ازهمین الان باحال خوب شروع کن … تو یه دختر سالم و با پوست زیباییی که هرکی میبینه میگه واااای چه پوستی داری

ستاره
    مشارکت کننده

سلام عزیزم
    شما به هرچیزی که توجه نشون بدی اون رو به زندگیت دعوت میکنی
    لابد ی جای ی واکنشی نشون دادی راجب اینجور مسائل
    توجه نکن بهش و هی دنبال راه های مختلف برای درمان نباش هی وسواس به خرج نده کع چیکار کنم چیکار کنم
    چون اگه اینجوری بری جلو
    اینو درمان میکنی موقت
    وباز از ی جا دیگه میزنه بیرون
    اصلا بهش توجه نکن
    بجاش از خودت و پوستت تعریف کن
    تا جایی که حالت خوب بشه و رهاش کنی
    چون اگر رها نکنی ذهن منطقی میاد میگه باور نکن
    واقعیت ی چیز دیگه ست
    فایل تصویری رایگان دنیا درمورد سلامت رو هم بارها و بارها گوش بده
    زودی خوب میشی

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.