در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    1234abcd
    مشارکت کننده

سلام به دوستان،من وقتی توی هرموقعیتی هستم فکر میکنم داره بهم ظلم میشه و دوستم که موقعیت دیگه اس رو حسادت میکنم و ازقضا دقیقا موقعیت های کاری ما جابه جا شد و الان من دارم میسوزم که چرا من جای اون نیستم و همش فکروخیال میکنم دوروزه که اعصابم خورده چرا اینجوریه خب؟من از هیچیه خودم راضی نیستم
    ممنون از راهنماییتون

ياسمين
    مدیر

سلام بله بخاطر باورهاى غلطت هست
    بخصوص باور كمبود و باور عدم لياقت … فايلهاى مربوطه رو لطفا گوش كن تا باورهات اصلاح بشن

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام عزیزم تا زمانیکه روی اعتمادبه‌نفست کار نکنی همیشه توی هر مرحله ای از زندگیت یکی هست که به موقعیتش حسادت کنی
    اول از همه بپذیر که این حس رو داری و این حس مثل احساسات دیگه به خودی خود بد نیست چون باعث میشه تو بفهمی چه خواسته ای داری و از زندگی چی میخوای
    دوم هرموقع این حس اومد سراغت خودتو سرزنش و قضاوت نکن و فقط بذار این حس ازت عبور کنه و توش گیر نکن و رهاش کن
    سوم وقتی فایلهای اعتمادبه نفس رو گوش بدی با تکرار و تمرینهاش مطمئن باش بعد از مدتی این حس بدون اینکه متوجه بشی کمرنگ و کمرنگ تر میشه

1234abcd
    مشارکت کننده

آره من اصلا خودمو دوست ندارم از خودم بدم میاد فکر میکنم از همه آدما کمترم،حتی اگه آدمی درجایگاه من قرار بگیره؛چندبار فایلا گوش کردم بازم گوش میدم
    ممنون از دوستان

1234abcd
    مشارکت کننده

ممنون بابت جواباتون
    یه سوال دیگه من ورکشاپ فرمان دوماه اول رو خریدم البته مال دوره های قبله ولی انجام ندادم؛ورکشاپ رو شروع کنم به گوش دادن یا ویس های اعتماد به نفس؟

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

فرقی نمیکنه اگه بیشتر میخوای روی اعتمادبه نفست کار کنی اول از فایلهای اعتماد به نفس شروع کن بعد برو ورکشاپ

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.