سلام به دوستان،من وقتی توی هرموقعیتی هستم فکر میکنم داره بهم ظلم میشه و دوستم که موقعیت دیگه اس رو حسادت میکنم و ازقضا دقیقا موقعیت های کاری ما جابه جا شد و الان من دارم میسوزم که چرا من جای اون نیستم و همش فکروخیال میکنم دوروزه که اعصابم خورده چرا اینجوریه خب؟من از هیچیه خودم راضی نیستم
ممنون از راهنماییتون
سلام عزیزم تا زمانیکه روی اعتمادبهنفست کار نکنی همیشه توی هر مرحله ای از زندگیت یکی هست که به موقعیتش حسادت کنی
اول از همه بپذیر که این حس رو داری و این حس مثل احساسات دیگه به خودی خود بد نیست چون باعث میشه تو بفهمی چه خواسته ای داری و از زندگی چی میخوای
دوم هرموقع این حس اومد سراغت خودتو سرزنش و قضاوت نکن و فقط بذار این حس ازت عبور کنه و توش گیر نکن و رهاش کن
سوم وقتی فایلهای اعتمادبه نفس رو گوش بدی با تکرار و تمرینهاش مطمئن باش بعد از مدتی این حس بدون اینکه متوجه بشی کمرنگ و کمرنگ تر میشه
آره من اصلا خودمو دوست ندارم از خودم بدم میاد فکر میکنم از همه آدما کمترم،حتی اگه آدمی درجایگاه من قرار بگیره؛چندبار فایلا گوش کردم بازم گوش میدم
ممنون از دوستان
ممنون بابت جواباتون
یه سوال دیگه من ورکشاپ فرمان دوماه اول رو خریدم البته مال دوره های قبله ولی انجام ندادم؛ورکشاپ رو شروع کنم به گوش دادن یا ویس های اعتماد به نفس؟