• این موضوع 3 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 3 ماه پیش بدست Fateme به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    Fateme
    مسدود شده

دوستان عزیزم سلام و خسته نباشید با سوالات ما?من هر کاری ک بخوام انجام بدم و مداومش کنم اگر ی روزی انجامش ندم استرس میگیرم و حرص و جوش میخورم چ مدیتیشن چه نماز خواندن مثلا تصمیم گرفتم وزنمو ثابت نگهدارم یا ورزش کنم اگه یه روزی بشه ورزش نکنم یا غذا یکم بیشتر بخورم حرص و جوش میخورم و عصبی میشم برای این چ راه حلی دارید؟؟باز هم هزاران بار بابت جواب هاتون ممنونم❤️❤️❤️

ياسمين
    مدیر

سلام. همينكه بدونى ؛ حرص و جوش و نگرانى و ترس ، احساس بد هستند و با اونها فركانسهاى نامناسبى ارسال مى كنى خوبه . پس آگاهانه توجه ت رو از روى ناخواسته ت ( ورزش نكردن ،غذاى بيشتر خوردن و…) بردار و خودت رو بابت نكات مثبتت تشويق كن. توجه و فكر ت رو بذار روى داشته ها و موفقيتها و …. تا احساس خوبت بيشتر بشه

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.یه نکته ی مهم دیگه علاوه بر پاسخ یاسمین جان اینه که کمالگرا بودن باعث میشه عقب گرد کنی ما انسانیم وعیب ونقصهایی داریم واینکه بخوایم همیشه همه چیز خوب وکامل وبی نقص پیش بره امکان پذیر نیست اما ما برای همین نقصها اومدیم روی زمین که بتونیم درستش کنیم اما نه با عجله وسخت گرفتن .پس اصلا توقع بالایی از خودت نداشته باش وبه خودت اجازه بده که گاهی وقتها ممکنه حال نداشته باشی کاری رو انجام بدی مثلا تو نماز یا مدیتیشنت رو یه روز نتونستی انجام بدی هیچ اشکالی نداره فقط همین که حس وحالت رو خوب نگه داری وروزت رو با لبخند شروع کنی به خودت عشق بدی همین کافیه ولازم نیست یه حرکت عجیب غریب انجام بدی.
    پس از خودت توقع بالا نداشته باش.اما در کنارش مواقعی که حس وحال خوبی داری تمرین وتکرار مستمر داشته باش.راجع به وزنت هر موقع وزنت واندامت رو به همین شکل پذیرفتی وحس وحال خوبی باهاش داشتی اونوقته که خود به خود وزنت کم میشه چون حرص وجوش خوردن زیاد خودش باعث غذا خوردن زیاد میشه.پس فقط هرجوری که هستی به خودت عشق بده وقربون صدقه ی هیکلت برو.از بدنت تشکر کن که همیشه همراهته .

Fateme
    مسدود شده

خیلی ممنونم ازتون خدا رو هزار مرتبه شکر که چنین جایی وجود داره که ما سوالاتمون رو بپرسیم♥️♥️???

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.