در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    freshte.ahmadi
    مشارکت کننده

سلام به یاسمین جون و بقیه دوستان
    من از بچگی تو خانواده ای بودم که مذهبی نبودن ولی حجاب براشون خیلی مهم بود مثلا روزه نمیگرفتن برادرام و نماز نمیخوندن در کل خواهر برادرام کم پیش میومد ببینم نماز میخونن خلاصه برا داداشام خیلی مهم بود ک ما دخترا چجوری باشیم جلو بقیه حجاب کنیم همشم ب نظر من بخاطر حرف مردم و غیرت و اصلا به خواسته ما دخترا ارزش قائل نبودن ک ما نمیخوایم حجاب کنیم
    یکی از داداشام چن وقت پیش اومده بود خونمون و پسرعمومم بود من بلوز شلوار پوشیده بودم و سر همین قضیه که چرا جلو نامحرم شال سرم نبود دعوای لفظی داشتم با داداشم و الان دوماهی میگذره قهریم باهم همدیگه رو میبینیم ولی محل نمیدیم بهم
    دوست ندارم باهاش قهر باشم از یه طرفم دوس ندارم کسی بهم زور بگه من میخام خودم برا زندگیم تصمیم بگیرم بچه ک نیستم اصلا ب اون چه مگه ما زنا خودمون عقل نداریم و همش اینا میاد تو ذهنم همین کفریم میکنه ازش متنفر میشم
    نمیدونم چیکار کنم ک این مشکلم حل شه اولش گفتم نادیده اش میگیرم ولی دیدم نمیشه و هرموقع اون بخواد بیاد خونمون (متاهله خونش جداس)من احساس بدی دارم استرس میگیرم نمیدونم چه کنم

ياسمين
    مدیر

بايد روى اعتمادبنفست كار كنى

freshte.ahmadi
    مشارکت کننده

باشه عزیزم تا اونموقع که اعتمادبنفسم بالاتر بره یعنی الان چیکار کنم؟باید تسلیم شم و به حرفشون گوش بدم یا اینکه به کار خودم ادامه بدم و جوری لباس بپوشم ک دوست دارم؟خودم مورد دوم رو ترجیح میدم ولی استرس میگیرم بابتش چون نمیخوام منجر به دعوای فیزیکی بشه از یه طرفم نمیتونم حرفشو گوش بدم چون بازم احساس بدی دارم که داره بهم ظلم میشه و نتونستم از حقم دفاع کنم احساس بی عرضگی میکنم

ياسمين
    مدیر

بايد ارتباطت رو با اطرافيانت كمتر كنى و براى خودت وقت بذارى و روى خودباورى ت كار كنى. اعتماد بنفس و عزت نفس توى همهء جنبه هاى زندگى لازمه.

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.هرجور که دوست داری بپوش و زندگی کن
    به حرف هیچکس ذره ای اهمیت نده
    خودت رو هرجور که هستی دوست داشته باش
    احساس بی عرضگی نکن اتفاقا به خودت افتخار کن که با همه ی ترس واسترسی که داشتی تونستی پوششی رو انتخاب کنی که دوست داری
    نسبت به بی محلی داداشت بی تفاوت باش حست رو بهش خوب کن به چشم این بهش نگاه کن که اون مقصر نیست چون نا آگاهه و تحت تاثیر فرهنگ و مذهب جامعه تعصب الکی پیدا کرده ببخشش و ازش بگذر
    توجهت رو بذار روی بهتر کردن اعتماد به نفست داداشت خودش میاد سمتت و جوری که تو میخوای رفتار میکنه

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.