صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › پول › حتما پول زیادی دستم میرسه
- این موضوع 12 پاسخ، 1 کاربر را دارد و آخرین بار در 5 سال، 3 ماه پیش بدست
rahele بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
27/اسفند/1399 در 21:48 #41264
ilin
مشارکت کنندهدوستان عزیزم من همیشه تو ذهنم اینه که از در و دیوار برام پول می ریزه و همین اتفاقم میفته حتی بدون هیچ تلاشی ،میخوام به کسایی که میگن درآمد نداریم بگم اگه ایمانتونو قویتر کنید این اتفاق میفته…هیچوقت کنار باورتون ترس اینو نداشته باشین اگه نشه چی میشه!؟بلکه تودلتون بگین حتما پول زیادی دستم میرسه زود زود ?
27/اسفند/1399 در 21:49 #43634Goli61
مشارکت کنندهبرا من این اتفاق می افته ولی به اندازه ای که نیاز دارم .مثلا ده تومن نیاز داشته باشم یهو جور میشه ده میلیون هم نیاز داشته باشم یهو جور میشه ولی فقط همین اندازه که نیاز دارم نه بیشتر !!!!!!!!!!! جای کار دارم هنوز?????
27/اسفند/1399 در 21:50 #43635ياسمين
مدیرآیلین عزیز باور بسیار درستى ساختى ، ، ، لایقش هستى. شاد باشى?
27/اسفند/1399 در 21:51 #43636parastookahrizi71
کاربردوست عزیزم باوره قوی و ایمانی محکم دارید و صد درصد لایق ثروت آرامش و نعمت های بیشتری هستید.
27/اسفند/1399 در 21:51 #43637parastookahrizi71
کاربردوست عزیز شما هنوز باور فراوانی خودت رو تقویت نکردی و باید روی باور فراوانی خودت کار کنی چون کائیات سخاوتمند و ثروتمنده و هر قدری که ما بخواهیم بهمون میده اگه کم بهمون بده یا فقط در حد نیازمون پول سره راه ما قرار میده اشکال از باوره خوده ما هست چون کائیات سخاوتمند وثروتمند هست.
27/اسفند/1399 در 21:52 #43638Mo1353
مشارکت کنندهمنم اوایل واسم سخت بود که باور کنم هر چقدر پول و ثروت بخوام وجود داره.تا اینکه چند وقت پیش یه برنامه مستند دیدم در مورد انرژی .خلاصه برنامه این بود که قبول اینکه من هر انرژی رو بخوام راحت دریافت میکنم خیلی آسونه.پس تمام خواسته هامو فقط انرژی میبینم.پول.ثروت.سلامتی.شادی.عشق.تصور داشتن یه خونه با آپشنهای زیاد واسه ذهن شرطی شده ما دور از دسترسه یا رهایی از یک بیماری سخت.ولی وقتی تو ذهن به این باور برسی که پول و خونه و سلامتی هم همون انرژیه، راحت واست قابل دسترسیه
27/اسفند/1399 در 21:52 #43639Mo1353
مشارکت کنندهدیگه راهشو پیدا کردی و به این نتیجه رسیدی که پول همیشه هست .کافیه اراده کنم.در کنارش نه نگرانی که پول نداری و نه حرص بیشتر داشتنشو میخوری.من که خیلی خوشم اومد از این باورت???
27/اسفند/1399 در 21:54 #43640ilin
مشارکت کنندهگلی جان این نشانه بسیار خوب و عالی هست که میتونی با باورت پولی که نیاز داری براورده کنی…بدون که لایق هستی و فرکانست در مسیر درستیه فقط کمی تغییر نیاز داری و من مطمئنم که به این مرحله میرسی که همینجا برامون مینویسی تونستی ??
27/اسفند/1399 در 21:55 #43641ilin
مشارکت کنندهپرستو جان ممنونم،دقیقا با جرات اعتراف میکنم که ایمان و صبر خیلی عالی دارم و بماند که در کنارش یه سری باورهای غلطی هم دارم ولی به این موضوع هم نیز ایمان قوی دارم که میتوانم در کنار راهنماییهای دنیای عزیز و دوست داشتنی و شما دوستان ارزشمندم در مدار درست هدایتشون کنم?و سپاس عزیزم از جملات شیرین و ارژی بخشی که برایم نوشتی ،شادی و ارامش لایق تک تکمون هستم فقط بخواهیم??
27/اسفند/1399 در 21:56 #43642ستاره
مشارکت کنندهمنم همینطور و از جایی ک فکرش رو نمیکنم چیزهای که نیاز دارم رو به وسیله دست های خدا شرایط طوری میشه ک به راحتی میتونم بخرم بنظرم این همه پول توی دنیا هست وقتی من خواهان پول هستم پس حتما به زندگی منم میاد و به راحتی میتونم نیازهام رو برطرف کنم
چیزی که مهم درخواست همراه با احساس خوب هستش دنیا جوون همیشع میگه این همه ادم میگن ما ثروت و ماشین و زندگی انچنانی میخواهیم ولی ایا همه دارن؟ نه چون همراه با احساس خوب نیستش چون یقین ندارن که این دنیا دنیای فراوانی و ثروت و آرامش و آسایش هستش پس یه عده محدودی که ایمانشون قوی هستن شرایط زندگی عالی رو دارن
پس ماهم میتونیم احساس خودمون و باورهامون رو درست کنیم و به اونچه که میخواهیم برسیم27/اسفند/1399 در 21:57 #43643parastookahrizi71
کاربربله واقعا تصویر سازی و نوشتن خیلی جواب میده وـموثره.
27/اسفند/1399 در 21:59 #43644Goli61
مشارکت کنندهبله بدست اوردن پول بدون تلاش رو من دیدم .دیدم طرف چطور بدون خلاف و فقط با خونسردی و هوشیاری البته ،ثروت میلیاردی یه عده رو از خود کرد درحالیکه هیچ سهمی از اون ثروت نداشت .
27/اسفند/1399 در 22:00 #43645rahele
مشارکت کنندهآیلین عزیز پیامت خیلی روم تاثیر عمیقی گذاشت، ایمان قوی و باور درست و حس و حال خوب و شادی و سرخوش بودنت، تاثیر پیامت رو چندین برابر کرده،انرژی خوبی بهم دادی عزیزم، امیدوارم بیشتر و بهتر از کائنات دریافت کنی ??
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.