• این موضوع 3 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 12 ماه پیش بدست Mitmit به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    Mitmit
    مشارکت کننده

وقتی داریم روی خودمون کار میکنیم، چه طوری میشه به خواسته هامون و نتایج فکر نکنیم و فقط روی حال خوبمون تمرکز کنیم و خوشحال باشیم. مثل اینکه یکی تشنه اس بهش بگن به تشنگیت فکر نکن اول حالت رو خوب کن بعد آب خودش میاد.طرف دست خودش نیست تا تشنگیش برطرف نشه نمیتونه حالش خوب بشه?

ياسمين
    مدیر

باور غلطت اينه كه بايد به خواسته ت برسى تا خوشحال بشى درحالى كه قانون برعكسه !! بايد از مسير زندگى ت لذت ببرى و آرام آرام پيش برى و لحظه هاى قشنگ رو بچشى و لمس كنى و شكرگزار نعمتها و داشته هات باشى تا حال ت خوب بشه. دقيقا اون موقع ست كه به خواسته ت مى رسى….

وابستگى ت رو به خواسته ت كم كن چون باعث مى شه ازش دورتر بشى

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.کسی نگفته که به خواسته هات فکر نکنی اتفاقا اگه حالت همیشه خوبه میتونی راجع به خواسته هات فکر کنی تصویرسازی کنی خودت رو در موقعیتی که دوسش داری ببینی وعمیقا از ته قلبت خوشحال بشی ویه حس اطمینان داشته باشی از اینکه حتما بهش میرسی .فقط زمانی که خیلی نگران وعجول هستی از تکنیک رهاسازی استفاده کن ورهاش کن و تصور کن که به اون موقعیت رسیدی واون خواستت رو الان داری اما اگه نگران وعجول نیستی وداری از مسیر لذت میبری میتونی مشتاقانه منتظر رسیدن به خواسته هات باشی.مثلا من خونه میخوام, یا فکر میکنم الان اون خونه رو دارم واحساس شادی عمیقی دارم یا اینکه با حس وحال خوب مطمئنم که خونه دلخواهم رو میخرم پس بازم با شادی عمیق مشتاقانه منتظر خرید خونم میمونم.پس در هر دوصورت احساس شکر گزاری وحس خوب دارم.اونوقته که بهش میرسم.

Mitmit
    مشارکت کننده

مرسی از شما بزرگواران

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.