در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    arezou.bru
    مشارکت کننده

سلام وقتتون بخیر
    ببخشید من وقتی تو یه مشکل افتادم و حالم خوب نیست خب دنبال یه راه میگردم که حالمو خوب کنم اگر میشد که میکردم بعد میگین جملات تاکیدی تا حس و حال خوب پشتش نباشه اون جمله ی تاکیدی فایده ای نداره خب من اگه بلد بودم حالمو خوب کنم که احتیاج به جمله ی تاکیدی نداشتم، من واقعا تو اون شرایط چجوری میتونم به چیزای مثبت فکر کنم یا مثلا کسیکه افسردست و اصلا نمیدونه حال خوب یعنی چی اون باید چیکار کنه؟؟

ياسمين
    مدیر

حال خوب داشتن ، يه انتخابه. بايد “بخواى”!!!
    با چسبيدن به گذشته جز اينكه احساست بدتر بشه نتيجه ديگه اى نمى گيرى! اگر مى خواى تغيير كنى و از اين احساسات بد رها بشى فقط بايد “بخواى” و تمرينات دنيا رو انجام بدى

maryam gharagozlou
    مشارکت کننده

سلام حال خوب ساختنيه با ديدن چيزاي قشنگ زندگيت حتي اگه خيلي كوچيك باشه،سلامتي خودت خانواده ات هروز ده مورد پيدا كن كه بابتش شكرگزاري كني،جملات تاكيدي رو هم ادامه بده حتي اگه مقاومت ذهني داري يواش يواش ذهنت باهات همراهي ميكنه

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

بیشتر آدمایی که الان زندگیشون تغییر کرده یه زمانی حالشون بد بوده بعضیها افسرده بودن یکیش خود من که اصلا حالم با هیچی خوب نبود فقط غر غر میکردم حوصله نداشتم اصلا نمیدونستم از زندگی چی میخوام اما یه روز خواستم به خودم گفتم دیگه بسه باید تغییر کنم باید حالم خوب بشه باید قوی بشم .تو شروع کن بگو من میخوام عوض بشم ببین خدا چی کار میکنه یه قدم برداری کائنات هزار قدم برات برمیداره .اما اگه بخوای به همین حرفا ادامه بدی وضعیت هیچ تغییری نمیکنه .خودت بخواه واستارت بزن با مقاومت ذهنت مقابله کن تو تغییر کنی همه چی تغییر میکنه.شروع کن به گوش دادن فایلهای رایگان مطمئن باش حالت عوض میشه اما شرطش فقط اینه که خودت بخوای

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.