صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › روابط › حالم بد
- این موضوع 4 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 3 سال، 7 ماه پیش بدست
ياسمين بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
04/دی/1401 در 21:12 #42791
Kha
مشارکت کنندهسلام، من چندماه تو یک رابطه اشتباه اما لذت بخش و پرهیجان بودم که هر دوطرف متاهل بودن که البته هیجانش روبه پایین بود، خودم خواستم قبل اینکه دیر شه رابطه رو تموم کنم، و اون فرد بدون واکنش خاصی پذیرفت و رفت،الان من موندم حال خراب، اینکه چرا با دست خودم خراب کردم،اینکه چرا اون ادم انقدر راحت پذبرفت مگه منتظر بود،اگر منتظر بود چرا خوب بود تو رابطه، همش میخونم میگین خودتو دوست داشته باش همه فایلها رم گوش دادم تو بقیه زمینه ها دستاورد داشتم اما نمیفهمم چرا حالم انقدر خراب، من میفهمم دنیا چی میگه، چرا تو این مورد موندم،داغونم،نمیخوام برگردم( گاهی ذهنم میگه چرا تموم کردی خوب بود که) اما حال خوب میخوام. خواهش میکنم کمکم کنید.
04/دی/1401 در 21:22 #48233ياسمين
مدیرسلام حال ت بد ه چون خودتو دست كم گرفتى. ارزش خودتو نمى دونى. لذت و هيجان رو توسط شخص ديگه بدست اوردى
درحالى كه وقتى عميقا احساست خوبه كه با خودت به صلح رسيده باشى و به تنهايى بتونى حال كنى. نه اينكه براى فرار از شرايط نامناسب زندگى ت به شخص ديگه اى پناه ببرى.
وقتى اولويت دوم كسى شدى يعنى براى خودت ارزش قائل نيستى. خودتو دوست ندارى و دنبال توجه و تاييدى….خودتو سرزنش نكن. اشتباهى كردى كه متوجهش شدى و بهتر كه تموم شده. از الان به بعد فقط روى احساس ارزشمندى ت كار كن كه مهمترين دارايي هر انسانه
05/دی/1401 در 07:47 #48236Fatemeh6761
مشارکت کنندهسلام عزیزم.طبیعیه که الان حالت بده چون از یه وضعیتی که به قول خودت با لذت و هیجان بوده خارج شدی و انگار ذهنت از حاشیه ی امنی که با اون آدم برای خودش ساخته بود اومده بیرون و این براش درد و رنج یا حال بد به همراه داره
یه مدت به خودت زمان بده که بهتر بشی پس به خودت سخت نگیر که چرا حالم بده
اما برای از این به بعد باید به دنبال دلایل دیگه ای برای حال خوبت بگردی دلایلی که با خودت میتونی به احساس خوب برسی. ببین چه کاری یا چه محیطی به آرامش و حال خوبت کمک میکنه خودت رو با اونها مشغول کن تا ذهنت از حالت درماندگی و فکر کردن به چیزی که اذیتش میکنه در بیاد
میتونه رفتن به طبیعت باشه،پیاده روی باشه،رفتن به باشگاه ورزشی باشه،مدیتیشن کردن باشه یا هر روش دیگه ای که خودت باهاش احساس خوبی داری
هر روز یا هرشب قبل از خواب ۵ یا ۱۰ مورد شکرگزاری بابت چیزهای مثبت و خوب زندگیت انجام بده
و فقط خودتو مدام تشویق کن که اتفاقا تو بهترین کار رو انجام دادی و قطعا قراره اتفاقای بهتری رو تجربه کنی
وقتی به خودت احساس خوبی داشته باشی بیشتر به انرژی منبع وصل میشی وحالت بهتر میشه
نگران هیچ چیز نباش و فقط روی خودت متمرکز شو و برای بهتر کردن خودت وقت بذار05/دی/1401 در 10:13 #48237Kha
مشارکت کنندهممنون از شما یاسمن جان دقیقا حس ارزشمندی ندارم
مرسی فاطمه جان
من حس بی ارزشیم با پذیرش راحت و سریع اون ادم بیشتر شد. تو زندگیم برنامه زیاد دارم، اما دوز هیجان و حس خوب رو ایجاد نمیکنه. شاید اگر حس بد یا خاطره بد در این رابطه بود انقدر حالم بد نبود. رابطه ای که عقلم گفت خطرناک. مثل لذت خوردن شیرینی که خوشمزه اس اما یه گاز میزنی مجبوری بذاری کنار چون ممکن قند خونت ببره بالا. اما ناراحتی از اینکه کنار گذاشتی.05/دی/1401 در 10:17 #48238ياسمين
مدیراينو بدون كه لازم نيست حال ت عالى باشه ! همينكه قدمهاى كوچيك بردارى براى احساس بهتر و هر دفعه يه ذره بهتر بشى خيلى خوبه.
حس بد و خاطرهء بد ازش ندارى چون هم ادم جديدى بوده هم مدتش كوتاه. اگر بيشتر مى شد قطعا به بدترين وضع كات مى كردى
ازش درس بگير و عبور كن. الان رشد تو توى اين برههء زمانى همينه
به خودت متكى باش و دنبال رابطهء ناسالم نباش. حس خودت به خودت رو خوب كن همه چى درست مى شه. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.