سلام ، وقت بخیر
من برای جنسیت فرزندم خیلی تلاش ذهنی کردم ، از تصویر سازی و خرید وسایل و …
و رهاش کردم چون باور داشتم که میشه.
ولی الان که باردارم جنسیت اونی نشد که من میخواستم و کنار اومدن باهاش برام سخته.
الان سوالم اینه واقعا جایی از کار من برای رسیدن به خواستم ایراد داشته یا نه واقعا خواست خدا بوده.
و اینکه میگن صلاح و مصلحت هر چی باشه همون میشه درسته یا ما میتونیم تغییرش بدیم؟
تا زمانى كه با احساس خوب سناريونويسى و تصويرسازى و بقيه تمرينات رو انجام مى دى ، درسته ولى وقتى استرس و نگرانى از نداشتن و نرسيدن بيشتر ذهنت رو اشغال كنه ، بايد رها كنى…
تو فكر مى كردى رها كردى ولى به خواسته ت چسبيده بودى … به هرچيزى بچسبى و وابسته باشى ، ازت دورتر مى شه
مسئله اينه كه الان وضعيت همينه كه هست. از اين به بعد مهمه. با احساسات بدى كه دارى و با نپذيرفتن جنسيت فرزندت ، در اينده هم اعتماد بنفس اون رو پايين ميارى….سعى كن به خوبياش فكر كنى تا به احساس خوب برسى
به نظرم الان که جنسیت فرزندت مشخص شده توجهت رو بذار رو این موضوع که قراره یه فرزند سالم به دنیا بیارم و روی خودم کار کنم که فرزندم رو با عشق بپذیرم جریانات جهان همه خیر هست پس نگران نباش قطعا هرچیزی که نمیشه قراره بهترش پیش بیاد پس نگرانی مال ذهن منفی باف هست که همش میخواد بگه دیدی نشد چرا نشد پس تو با فکرای خوب باورای مثبت در ذهنت تلاش کن که حالت رو باهر شرایط وهر موضوعی خوب نگه داری تا اوضاع اونی بشه که تو میخوای.
ممنون از پاسخ آرامش بخشت فاطمه جان.
میدونم وقتی چیزی رو نمیشه تغییر داد باید پذیرفت ، من هم دارم روی خودم کار میکنم که کم کم بپذیرمش.
با فکر و باور مثبت چیزهای زیادی به دست آوردم کاملا برام این روند قابل لمس هست ، منتهی نتیجه نگرفتن سر جنسیت یکم حالم رو بهم ریخت که به زودی میدونم کاملا میپذیرمش. و در زمان مناسب به این خواسته دلم هم میرسم.
خواهش میکنم عزیزم خداروشکر که آرامش گرفتی برات از صمیم قلب آرزو میکنم اتفاقات خوشایند پیش رو باشه ومیدونم که حتما تویه مادر قوی وبااعتماد به نفس وعاشق فرزندت خواهی بود .