• این موضوع 7 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 7 ماه پیش بدست Athena به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 8 نوشته (از کل 8)
  • نویسنده
    Athena
    مشارکت کننده

سلام ، وقت بخیر
    من برای جنسیت فرزندم خیلی تلاش ذهنی کردم ، از تصویر سازی و خرید وسایل و …
    و رهاش کردم چون باور داشتم که میشه.
    ولی الان که باردارم جنسیت اونی نشد که من میخواستم و کنار اومدن باهاش برام سخته.
    الان سوالم اینه واقعا جایی از کار من برای رسیدن به خواستم ایراد داشته یا نه واقعا خواست خدا بوده.
    و اینکه میگن صلاح و مصلحت هر چی باشه همون میشه درسته یا ما میتونیم تغییرش بدیم؟

ياسمين
    مدیر

تا زمانى كه با احساس خوب سناريونويسى و تصويرسازى و بقيه تمرينات رو انجام مى دى ، درسته ولى وقتى استرس و نگرانى از نداشتن و نرسيدن بيشتر ذهنت رو اشغال كنه ، بايد رها كنى…
    تو فكر مى كردى رها كردى ولى به خواسته ت چسبيده بودى … به هرچيزى بچسبى و وابسته باشى ، ازت دورتر مى شه

Athena
    مشارکت کننده

یعنی الان تقصیر خودم بوده؟
    اینکه شاید الان زمان رسیدن بهش نبوده نیست؟
    با این حرفتون بیشتر بهم ریختم.

ياسمين
    مدیر

مسئله اينه كه الان وضعيت همينه كه هست. از اين به بعد مهمه. با احساسات بدى كه دارى و با نپذيرفتن جنسيت فرزندت ، در اينده هم اعتماد بنفس اون رو پايين ميارى….سعى كن به خوبياش فكر كنى تا به احساس خوب برسى

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

به نظرم الان که جنسیت فرزندت مشخص شده توجهت رو بذار رو این موضوع که قراره یه فرزند سالم به دنیا بیارم و روی خودم کار کنم که فرزندم رو با عشق بپذیرم جریانات جهان همه خیر هست پس نگران نباش قطعا هرچیزی که نمیشه قراره بهترش پیش بیاد پس نگرانی مال ذهن منفی باف هست که همش میخواد بگه دیدی نشد چرا نشد پس تو با فکرای خوب باورای مثبت در ذهنت تلاش کن که حالت رو باهر شرایط وهر موضوعی خوب نگه داری تا اوضاع اونی بشه که تو میخوای.

Athena
    مشارکت کننده

ممنون از پاسخ آرامش بخشت فاطمه جان.
    میدونم وقتی چیزی رو نمیشه تغییر داد باید پذیرفت ، من هم دارم روی خودم کار میکنم که کم کم بپذیرمش.
    با فکر و باور مثبت چیزهای زیادی به دست آوردم کاملا برام این روند قابل لمس هست ، منتهی نتیجه نگرفتن سر جنسیت یکم حالم رو بهم ریخت که به زودی میدونم کاملا میپذیرمش. و در زمان مناسب به این خواسته دلم هم میرسم.

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

خواهش میکنم عزیزم خداروشکر که آرامش گرفتی برات از صمیم قلب آرزو میکنم اتفاقات خوشایند پیش رو باشه ومیدونم که حتما تویه مادر قوی وبااعتماد به نفس وعاشق فرزندت خواهی بود .

Athena
    مشارکت کننده

ممنون از حضور و دلگرمیت فاطمه جان ، من هم بهترینها براتون خواهانم.

در حال نمایش 8 نوشته (از کل 8)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.