• این موضوع 5 پاسخ، 4 کاربر را دارد و آخرین بار در 5 سال پیش بدست Fatemeh6761 به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    roghayeh1365
    مشارکت کننده

سلام
    من وقتی جمله تاکیدی میگم اولا اینکه تمرکز حواس ندارم فکرم هزارجا میره برای رفعش چه راهکاری دارید؟
    دوما یاد بعضی عیبهام میفتم و برای رفع اون جمله ی تاکیدی رو بیشتر تکرار میکنم آیا درست هست؟
    ممنون

ياسمين
    مدیر

سلام. مى تونى با صداى بلند و قاطع بگى كه حواست پرت نشه…
    جملاتى بگو كه بهت حس خوب بدند

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سعی کن یه گوشه از خونت بشینی یه آهنگ آروم مدیتیشن بذار واگه میتونی یه شمع یا یه اود روشن کن وبه معنی کلمه ای که داری میگی توجه کن این حالت طبیعیه که ذهن مقاومت میکنه به چیزی که تو میگی توجه نکنه بهش اهمیت نده وانقدر تکرار کن که یه جایی میبینی که فقط حواست به همون جمله ای هست که میگی.البته سعی کن همه حواست به کاری باشه که داری انجام میدی نه اینکه جمله رو بگی وحواست به بچت باشه اگه میخوای بهتر نتیجه بگیری در وقت شب که همه خوابن این کار رو انجام بده.یا در روز یه زمانی که سکوت بیشتری هست.

roghayeh1365
    مشارکت کننده

ممنون دوست عزیز

somayeh gholami
    مشارکت کننده

سلام عزیزم جمله تاکیدی،تنبلی،با عجله که تکرار میکنم، آیا فقط خود کلمه رو بگم یا باید جمله کامل باشه ،چون احساس میکنم خود کلمه تنبلی منفی به نظر میاد وگفتنش حس خوبی نمیده بهم

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

جمله تاکیدی درباره تنبلی اصلا کلمه تنبلی نداره که منفی باشه فقط باید تکرار کنی من شروع میکنم انجامش میدم نتیجه میگیرم.در مورد عجله هم جمله منفی نیست من هر روز انسان بهتری نسبت به روز قبل میشم..اصلا اشتباه متوجه شدی خود کلمه رو نباید بگی فقط جمله ای که راجع به اون مقاومتی که داری تکرار میکنی.

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.