سلام دوستان
بار ها دنیا جون و یا کتاب ها و منابع مرتبط به اهمیت اینکه فکر کنیم یا لیست کنیم چه چیزی می خوایم و مثلا با جزئیات بنویسیم یا تصویر سازی کنیم و … رو توصیه کردند.
من وقتی به اهدافم یا به آرزو هام فکر میکنم و یا از خودم می پرسم چه چیز می خوام، یک سری موارد هست که راجع به اونها شکی ندارم و قطعا می خوام اونچیز رو و جزئیاتش رو میدونم. مثل جزئیات آینده شغلی ،تحصیلی و روابط و … من جزئیات این چیز هارو میدونم چون یه سری تجربه های اولیه درموردش دارم که می تونم جزئیاتش رو تصمیم گیری کنم . مثلا چه افرادی با چه خصوصیاتی می خوام به زندگیم دعوت کنم به عنوان پارتنر یا دوست. یا مثلا می خوام تو چه زمینه ای با چه سطحی تحصیلم رو تکمیل کنم و … اما یک سری موضوعات هستند که من چون خیلی تجربه ای ندارم در اونها نمی تونم خیلی شکل مشخصی از اون خواسته رو برای خودم تصور کنم. مثلا از زندگی در خارج از شهر برام جالبه ولی اصلا نمی دونم با چه شرایطی و جزئیاتی و اگر موقعیتی هم پیش بیاد مطمئن نیستم همچنان که اون چیز رو می خوام واقعا یا نه ، چون تجربه ی اولیه ای ازش نداشته ام. ممنون میشم اگر راهنمایی کنین که با خواسته های که حتی نمی دونیم دقیقا که آیا واقعا خواسته امون هست یا نه و جزئیاتش چیه، چطور باید رفتار کرد ؟