• این موضوع 5 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 6 ماه پیش بدست jdonia به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    jdonia
    مشارکت کننده

سلام من یک مغازه ی لباس فروشی داخل پاساژ دارم و تنوع اجناسم خیلی خیلی بالاست ولی بیشتر وقتا وقتی که مغازه های کنارمو میبینم خیلی بیشتر از من میفروشن با اینکه تنوع کاراشون خیلی کمه و من بعضی روزا حتی دشت هم نمیکنم ، نمیدونم ایراد کارم کجاست چیکار کنم فروشم بره بالا، همش با خودم تکرار میکنم که خدا روزی منو میرسونه ، امروز نشه فردا میشه بالاخره ولی گاهی وقتا هم نا امیدی میاد سراغم ممنون میشم راهنمایی کنین

ياسمين
    مدیر

سلام. نمى دونم چقدر فايلها رو گوش دادى… به مرور هرچى بيشتر گوش بدى متوجه مى شى كه كه باورهاى فراوانى و احساس لياقتت ايراد داره… روى اونها بايد كار كنى

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

به نظر من تو داری همش خودتو با دیگران مقایسه میکنی واین به خاطر باور کمبود هست وقتی باور فراوانی داشته باشی میتونی توام فروش خوبی داشته باشه .واینم میتونه یه باور غلطت باشه که میگی دیگران فروششون از من بهتره وشاید وقتی مشتری میاد تو مغازت تو ذهنت فکر میکنی الان از جنسای من خوشش نمیاد میره مغازه بغلی میخره ودقیقا با توجهت به این موضوع دقیقا برات پیش میاد .با کار کردن روی احساس لیاقتت وهمچنین برعکس کردن باورای غلطت میتونی یه فروش خوب داشته باشی خودتو دست کم نگیر فقط باور کن خودت انسان ارزشمندی هستی و جنسای مغازت بهترین کیفیت رو داره ومشتری تا پاش رو میذاره تو مغازت جذب برخورد خوبت میشه وبا خرید کردن از مغازت میره بیرون.اعتماد به نفس خیلی مهمه روی حس ارزشمندیت کار کن وباورای جدید که دوست داری داشته باشی بساز.

jdonia
    مشارکت کننده

مرسی از جواباتون ، من ورکشاپ پول کوانتومی هم ماه اولش رو خریدم و تمریناتشو دارم انجام میدم
    دنیا جون یه جاهایی میگن لازم نیست تلاش فیزیکی زیادی انجام بدی یا زور بزنی تا پول در بیاری و پول خودش به سمتت میاد ، من ادم خیلی سروزبون داری نیستم و بعضی وقتا فکر میکنم چون خیلی زبون نمیریزم برای همین مشتری ازم خرید نمیکنه ولی بعضی وقتا هم شده من هیچی نمیگم مشتری میاد کلی خرید میکنه و بعضی وقتا هم کلی زور میزنم و حرف میزنم ولی اخرش مشتری هیچی نمیخره?بنظرتون این باور درسته؟

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

منظور از اینکه میگن تلاش فیزیکی لازم نیست اینه که تواول باید تلاش ذهنی داشته باشی ینی تا زمانیکه ذهنت باور لیاقت نداشته باشه نمیتونه پول زیادی رو به سمتت دعوت کنه اول با تمرینا ذهنت رو از همه نظر آماده میکنی در کنارش تلاش فیزیکی اما لازم نیست زور بزنی یا زبون بریزی که مشتری ازت خرید کنه همین که برخورد خوب داشته باشی واحساس لیاقت کنی وبگی دست من تو جیب خداس و من بدون هیچ تلاشی درآمد بالایی خواهم داشت کافیه دراین صورته که تو بدون هیچ زور زدنی فروشت بالا میره فقط حس ارزشمندی وباور لیاقتت رو بالاتر ببر .

jdonia
    مشارکت کننده

واقعا ازت ممنونم فاطمه جان?

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.