در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    sheery
    مشارکت کننده

سلام یک سال با یه نفر در رابطه بودم من اونو خیلی دوس داشتم اون هم بهم علاقه داشت ولی ازم خواست جدا بشیم چون میگفت هدفش تو رابطه با من جدی نبود ننیخواست من اسیب ببینم من الان احساس از دست دادن و غم و تنهایی دارم چون این شخص نسبت به کسای دیگه ای که تو زندیگ بودن خیلی بهتر بود نمیدونم چجور با این جدایی کنار بیام حالم خوب بسه اعتماد به نفس داشته باشم دلم میخاد بهم برگرده . در حال حاضر هزینه کوچینگ ندارم قبلا چند ورکشاپ و کوچینگ با دنیا داشتم در رابطه با روابطم که مربوط به دوسال پیش نمیدونم کدوم تمرین انجام بدم که این تضاد رد کنم رها بشم و به ارامش برسم. من ادمیم که تنها زندگی میکنم و دوستی ندارم فقط یک دوست دارم.ارتباطی ندارم دورم شلوغ نیست که بتونم این جدایی تحمل کنم ازش رد بشم .

Monakahvand
    مدیر

سلام عزیزم، اینکه الان ناراحت هستین کاملا طبیعیه. باید رو فرکانس و حال خوب خودتون کار کنید ، که فرد بهتری حتی وارد زندگی تون بشه یا شاید همین فرد در صورت آمادگی تغییر کنه و برگرده، تمرین های خود ارزشمندی رو انجام بدید البته نه با فکر کردن به نتیجه ، فقط برای بالا بردن فرکانس و حال خوبتون. نمیدونم چه ورکشاپی رو تهیه کردید ولی قطعا تمرینی راجع به حس ارزشمندی درونتون باید داشته باشه، توی تمام ورکشاپ های دنیا جون راجع به این مسئله خیلی زیاد گفته شده.
    یادتون باشه جهان معادل فرکانس های ما، آدم ها و شرایط رو سر راهمون قرار میده ، پس اگه دوسش نداری ، فرکانس رو باید تغییر بدی.

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.