• این موضوع 6 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 2 سال، 10 ماه پیش بدست OAvam به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • نویسنده
    OAvam
    مشارکت کننده

سلام،
    من نیاز به راهنمایی دارم،من حدود یک ماه هستش که از رابطه با نامزدم خیلی ناگهانی بیرون اومدم،رابطه ما به دلیل مهاجرت نامزدم و مخالفت ناگهانی خانوادش بعد از نامزدی خیلی پیچیده شده بود و مرتب بحثمون میشد و من حس کردم خیلی دارم ادیت میشم،الان بعد این مدت این حالت بلاتکلیفی که رابطه درست تموم نشده و من نمیدونم باید چه رفتاری بکنم اذیتم میکنه،مرتب به فایل ها گوش میدم و تمرین میکنم ولی دلتنگی و بلاتکلیفیم بهتر نشده،امکانش هست راهنماییم کنیم که تو این شرایط چه کاری برای حالم انجام بدم؟آیا راهی هست که رابطه درست بشه؟آیا لازمه من پیام بدم و رابطه رو نهایتا به نتیجه ای برسونم یا باید رها کنم تا با تغییر من خودش تکلیفش معلوم شه؟
    ممنون میشم از کمکتون

ياسمين
    مدیر

سلام. من دقيقا متوجه نشدم ، نامزدى شما كامل بهم خورده ؟ و ايا با توافق هر دوتون بوده؟

OAvam
    مشارکت کننده

مسایل ما خیلی پیچیده شد بعد مهاجرتش، سر هر مساله ای بحثمون میشد و سر یه دعوا در واقع قهر کردیم ولی دیگه هیچ کدوم پیام یا زنگ نزدیم و رابطه خیلی بلاتکلیف قطع شد

OAvam
    مشارکت کننده

امکانش هست من رو راهنمایی کنین؟

ياسمين
    مدیر

ببين احساس واقعى ت چيه ؟ اگر احساس وابستگى و دلتنگى و ترس از تنها موندن دارى كه اينها مخربند و منجر به رابطهء سالمى نمى شن. بهتره اول روى احساس ارزشمندى و دوست داشتن خودت كار كنى و با تنهايى خودت احساست خوب باشه بعد اقدام به دوستى كنى

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام عزیزم.نپیخواد هیچ کاری کنی فقط حال و احساست رو خوب نگه دار و توجهت رو ازشون بردار
    فقط روی خودت و تغییر باورهات کارکن
    قطعا وقتی باورهات تغییر کنه فرکانسهاتم تغییر میکنه یا اون آدم به همون شکلی که تو میخوای برمیگرده یا به مرور زمان آدم مناسبتری سر راهت قرار میگیره
    فقط عجله رو بذار کنار و بدون اینکه منتظر چیزی یا کسی باشی فقط روی خودت کار کن

OAvam
    مشارکت کننده

ممنونم از راهنماییتون?

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.