صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی رشد فردی جبران حرف های گذشته

• این موضوع 4 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 3 سال، 4 ماه پیش بدست ناشناس به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    ناشناس
    غیرفعال

سلام وقتتون بخیر
    من چندروزه که عصبانی ام وهمش رتجع به یه نفر حرف های بدی میزنم و خیلی پشتش غیبت میکنم
    میخواستم بدونم چطور میشه این کار رو جبران کرد که این حرف هارو کائنات به من بر نگردونه ومن هم مثل اون این اتفاق ها برام نیفته
    کلا چجوری انرژی منفی حرفی رو که زدم پس بگیرم

ياسمين
    مدیر

سلام. بايد با شكرگزارى يا مديتيشن يا لذت از لحظهء حال به احساس بهتر و آرامش برسى بعد ريشهء اون حس بد رو پيدا و ازش عبور كنى… درواقع بايد به صلح درونى برسى…..

فركانسى كه فرستاده شده پس گرفتنى نيست. راه جبرانش اينه كه اگاهانه توجهت رو بذارى روى كلام ، چيزاى خوب ، زيباييها ، موارد مثبت زندگى و داشته هات تا احساست خوب بشه…

ناشناس
    غیرفعال

یعنی اگه این کارو بکنم دیگه این فرکانس به سمتم بر نمیگرده واون اتفاق شبیهش برام پیش نمیاد
    چون میگن غیبت کنی همون اتفاق سرت میاد

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.خودت رو ببخش وبابت چیزی خودتو سرزنش نکن واحساس گناه نداشته باش
    تلاش برای بی نقص بودن مارو به عقب میبره .ما همگی باید با وجود نقصهامون ادامه بدیم غمگین نشیم ،حسرت نخوریم، نا امید نشیم
    مگه قراره همه چی عالی باشه پس برای چی اومدیم رو زمین
    اومدیم که به نقصهامون آگاه بشیم و در جهت بهتر شدن قدم برداریم و همین که تو به اشتباهت آگاهی خیلی عالیه.

نمیتونیم بگیم ما کنترل صد درصد روی احساساتمون داریم گاهی ذهن در میره و برای همه ی آدمها اینجوریه فقط تو نیستی
    هیچ اشکالی نداره نگران نباش قرار نیست هیچ اتفاق بدی بیوفته
    خشمت رو بپذیر وبه خودت اجازه بده که به عنوان انسان گاهی خشمگین باشی ولی با تکنیک‌هایی که یاسمین جان
    گفتن کنترلش کن و خودتو هر جوری که هستی دوست داشته باش.

ناشناس
    غیرفعال

ممنونم از راهنمایی هاتون??

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.