صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط تکرار یک رفتار بعد از مدتها

• این موضوع 6 پاسخ، 1 کاربر را دارد و آخرین بار در 5 سال، 4 ماه پیش بدست Goli61 به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • نویسنده
    عسل تابان
    مشارکت کننده

سلام به دوستان عزیزم.من سوالم اینه که چرا با اینکه من از تمرینام نتیجه گرفتم و ولشون نکردم باز یک هو طرف مقابلم مثل ۶ ماهه قبل از شروع من به تمرین برخورد میکنه و همون حرفها و رفتارش باز تکرار میشه.با اینکه من ادامه میدم تمرینمو و نتیجه های زیادی هم گرفتم

ياسمين
    مدیر

عسل جان سلام. یه باور غلط پنهان دارى که باید اون رو پیدا و اصلاح کنى. و روى اعتماد بنفست بیشتر کار کن

عسل تابان
    مشارکت کننده

مشکل اینه که نمیدونم اون باور پنهان چیه.روی اعتماد بنفسم هم دارم کار میکنم

ياسمين
    مدیر

بگرد ببین ته ذهنت چه طرزفکرى نسبت بهش دارى و اینکه تو چقدر به خودت بها مى دى که اون دوباره رفتارش رو تکرار کرده….بعد ، توجهت رو بذار رو خوبیاى ایشون و خودت….

nilo95
    مشارکت کننده

ببین تو اون ادم رو با اون رفتارها برای خودت تعریف کردی
    و وقتی میبینش هنوز منتظر همون واکنش و رفتاری
    تو روی خوبیهاش تمرکز کن این میتونه کمکت کنه
    اما اگر دیدی نمیشه باید این رابطه رو به طرح الهیت بسپاری چون تو میتونی خودتو تغییر بدی نه اونو اون با ذهنیت تو تغییر میکنه تو هنوز خودتو نتونستی درست کنی

parastookahrizi71
    کاربر

باورهای غلطی در تو هست که باید در خودت جستجو کنی وپیداش کنی.

Goli61
    مشارکت کننده

چه حرفی رو تکرار میکنه ؟ حرفی که اون میزنه نشون میده بهت چه باوری درت مخفی شده که هنوز با اینهمه تمرین رفع نشده .طبیعیه البته تمریناتو قطع نکن .دنبال اصلاح باوره بگرد
    یادت باشه با نوشتن افکار منفی ،باورهای مربوطه رو میتونی پیدا کنی

آخرین ویس دنیا فرکانس در روابط رو گوش بده شای مشکلت اینه که به ظاهر مظلومی …

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.