صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط تکرار یک تضاد مشابه با همسرم

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    Zahra213
    مشارکت کننده

با عرض سلام خدمت هم قبیله ای های محترم
    من حدود یکسال هست که با پیج و سایت همراه هستم
    و تغییرات خوبی در باورهام داشتم
    ولی موضوعی که هر چند ماه یکبار برای من اتفاق میافته بالااومدن خشم زیادم از همسرم و خانوادش هست که در نهایت منجر به دعوای لفظی شدیدی بین من و همسرم میشه و البته ایشون کلی موضوع بی ربط ، در مورد اتفاقات سالهای گذشته رو که بعضا من درشون مقصر نبودم و از سمت اطرافیانم بوده رو سرکوفت میکنه و کلا من رو به نقطه صفر میرسونه و من انقدر سطح انرژیم پایین میاد که کاری نمیتونم بکنم ،و حتی نمیتونم باهاش مقابله کنم و درخودم فرومیرم و طول میکشه تا خودم رو جمع و جور کنم
    بارها پرسیدم از خود برترم که من چه درسی باید از این اتفاق تکراری بگیرم ولی راهی پیدا نمیکنم
    درضمن همسرم به شدت ذهنش در مقابل تغییر مقاومه و فقط فکر میکنه روش خودش، عقیده خودش و حرف خودش درست ترین و بهترینه ، البته منم تا حالا سعی نکردم عقایدم رو بهش تحمیل کنم ولی ایشون میگه تو با اینهمه مدیتیشن و کتاب و فایل هیچی نشدی
    ممنون میشم از راهنماییتون

ياسمين
    مدیر

سلام. درسش اينه كه ديگران رو مقصر مى دونى ، درحالى كه هرچى اطرافت اتفاق مى افته بخاطر افكار و باورها و احساسات خودته كه بازتابشون بصورت اون اتفاق ، دعوا و بحث ، به تو برمى گرده….پس ؛
    بجاى شكايت ، روى اعتمادبنفس و احساس ارزشمندى ت كار كن و تمركزت رو از شوهر و فاميلاش بردار….
    وقتى از درون خودت رو مهم و بزرگ و لايق بدونى ، كمتر بحث پيش مياد چون اطرافيانت با تو هم فركانس مى شن…..

Zahra213
    مشارکت کننده

ممنونم یاسمین جان، دقیقا همینطوره که میفرمایید

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.از درونت به آرامش وصلح برسی دیگه این اتفاق تکراری رو نمیبینی چون به گفته ی خودت خشم داری وچون جهان آینه ی توست اونو به راحتی بهت نشون میده میگه ببین هنوز خشم داری هنوز رو صندلی قربانی نشستی که من خوبم اینا بد هستن.
    پس اول باید به خودت متمرکز بشی ینی ببینی اون کودک درونت چه حالی داره چرا خشمگینه بهش متصل شو وباهاش حرف بزن وبا همه ی حس خشم ونفرت وناراحتی بپذیرش اونو پس نزن قبولش کن .
    تمام رفتارها وتمام چیزهایی که میبینی مشابه درون خودتن پس جهان درونت رو درست کنی بیرونت خود به خود درست میشه.
    اصلا دلیلی نداره شوهرت بدونه که داری چه کارهایی برای تغییرت انجام میدی چون با سرزنش وتحقیر تمام تلاشهاتو صفر میکنه درمورد تمریناتت هیچی بهش نگو .البته خودتم حتما خودتو سرزنش میکنی که ایشونم میکنه.
    کتاب نیمه ی تاریک وجود رو حتما بخون وحتما تمریناتش رو انجام بده بهت کمک زیادی میکنه
    در آخر باورهای جدیدی که حس خوبی بهت میده وتصویر جدیدی از خودت بساز.

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

فایل رایگان تکنیک رهاسازي رو هم بارها گوش کن

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.