صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › روابط › تکرار یک الگو
- این موضوع 9 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 2 سال، 5 ماه پیش بدست
Fatemeh6761 بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
28/خرداد/1402 در 14:31 #42926
444Mahnosh
مشارکت کنندهسلام بچه ها جون، امیدوارم همگی عالی باشین
موضوع من چیزیه که باعث شد اولین کوچینگو با دنیا جون بردارم و دومیش بعد ۴ ماه انجام شد. تمریناشونو کمو بیش انجام میدم. اوایل خیلی جالب دوتا آدم سر راهم قرار گرفتن. یکیش کلا رفیقه و نمیدونم قراره چی شه. ولی یکیش از اول مستقیم پیشنهاد رابطه داد و من زمان خواستم که همو بیشتر بشناسیم و به ملاقات حضوری برسه(چون کشورمون فرق داره و من ظرف چندماه آینده عازم اونجام) از تجربه ی سمیش گفت و اینکه تحت تراپی هست، خیلی چندهفته اول گرم و پیگیر بود فقط یکی دوباری که روی تاریخ تماس بدقولی کرد و گفتم ، گفتش که در طی هفته پرمشغله ۶ست و پایان هفته ها رو گذاشت واسه تماس تلفنی، حتی جایی سر بدقولی شمارشو پاک کردم متوجه شد و گفتم تو نمیخوای بشناسی میخوای وقت خالیت پر کنی که دلخور شد و گفت اینکارو نکن، این آشنایی واسه من باارزشه تا فرصت ملاقات حضوری بشه، حتی چندین عفته شدید مصر بود که بدو ورود بیاد فرودگاه دنبالم یا اقامتم کلا پیش اون باشه و خونه نگیرم که قبول نکردم و موکول کردم به بعد شناخت بیشتر که اونم پذیرفت، بعد یکماه کلا همه چیز عوض شد و ایشون سرد شد کامل فقط گاهی مسج میده که ویزا چیشد و این داستانا کخ منم به سبک خودش پاسخ میدم، کوتاه و چندکلمه ای. و الان شدیدا این رفتارها یا هر استوری که ازش میبینم روی مخمه، هی دل به دل میکنم که واقعا شماره رو پاک کنم و آسفالت کنم. از طرفی هم میگم اینکارو با دلیل انجام بدم وبهش بگم که رفتارهاش سینوسیه، ولی از یطرفم میگم این پاک کردن صورت مساله هست و باید روی خودم کار کنم. نمیدونم چرا دیگه مث اوایل که وارد سیستم دنیا جون شده بودم نیستم، حس میکنم افت کردم دوباره. ترس، یاس ناامیدی در همه ی زمینه ها میاد سراغم و بشدت کلافه میشم
مدام فایلهای رایگان بطور منظم دنبال میکنم ولی دیگه نمیدونم چیکار کنم
میدونم باید عشق بخودم بد م و این ت ی تمرینات دنیاجون هم هست ولی انگار برام تکراری شده اون تمرینا و دیگه حال خوش بهم نمیده.ممنون میشم راهنمایی کنید28/خرداد/1402 در 14:31 #48600444Mahnosh
مشارکت کنندهنمیدونستم اسم توضیحاتو چی بذارم. در واقع داستان، موضوعی که همیشه توی زندگیم تکرار شده
28/خرداد/1402 در 14:37 #48601ياسمين
مدیرسلام ، اينكه مى گى افت كردى ، اشكالى نداره فقط مهم اينه كه به اين مسير ايمان داشته باشى و نااميد نشى. با برنامه ريزى ، دوباره فايلها رو با دقت گوش كن و تمرينهايى كه بهت حس بهترى مى ده انجام بده
اگر نمى تونى ، حداقل شكرگزارى روزانه رو كنار نذار چون توجهت رو مى ذاره روى داشته ها و نعمتهاى زندگى و زيباييا و نكات مثبت اطرافت…..
مشكلى كه عنوان كردى بخاطر كمبود احساس ارزشمندى و احساس خوب بودن ت هستش، براى همينه كه از اون دلگير مى شى و يجورى مى خواى ثابت كنى كه كارش اشتباهه
اون شخص اولين و اخرين نفرى نيست كه قراره به زندگى ت وارد بشه پس باور فراوانى ت رو افزايش بده و منتظر بهترينش باش..28/خرداد/1402 در 16:01 #48602Fatemeh6761
مشارکت کنندهسلام عزیزم اگه تمرینها برات تکراری شده و فکر میکنی تاثیر گذار نیست باید دوباره کوچینگ بگیری
چون توی این مسیر وقتی به یه سطحی از آگاهی میرسی باید حرکت کنی اگه میبینی متوقف شدی حتما باید تمرینهای جدیدتری بگیری
مثل این میمونه که تو کلاس اول رو گذروندی با تمرینهای قبلی و حالا باید بری کلاس دوم و برای این نیاز به تمرینهای جدید داری که بتونی از سطحی که هستی بالاتر بری و احساس بهتری داشته باشی
معمولا کوچینگهای دنیا جون برای مدت دوماهه هست و اگه از این مدت گذشته دوباره باید تمرین بگیری.29/خرداد/1402 در 08:43 #48603444Mahnosh
مشارکت کنندهممنونم ازت یاسمین جون
بله متوجهم کاملا ولی نمیدونم برای افزایش حس خوب چه کنم
شکرگذاری رو تا حالا بطور روتین نداشتم، از طرفی هم دنیا جون گفتن ابدا اضافه بر تمریناتی که دادن چیزی انجام ندم که ذهنم خسته نشه و دلزده نشم
حالا شروع کنم به شکرگذاری هرقدر هم کوچیک اینجوری شاید اون حس خوب ایجاد شه
چقد دلگرم کننده هست که میگی اشکال نداره
خداروشکر به این مسیر بینهایت ایمان دارم ولی گاهی صبرم تموم میشه یا طاقتم کم میشه
دوباره بلند میشم به امید خدا29/خرداد/1402 در 08:52 #48604ياسمين
مدیربراى افزايش حس خوب ، از هرچيز كوچيكى كه اطرافت مى بينى لذت ببر ، مثلا بابت اواز پرنده ، ديدن گلهاى توى پارك ، خنده بچه ، نسيم خنكى كه به پوستت مى خوره، كليپ خنده دار پيجى كه فالو كردى ، اهنگ شادى كه مى شنوى ، رقص قشنگى كه مى بينى ، كتاب جالبى كه مى خونى ، كيك خوشمزه اى كه مى خورى ……زيباييها و هر نكتهء مثبت اطرافت رو اگاهانه پيدا كن و بابتشون قدردان و شكرگزار باش…. كم كم متوجه مى شى كه چقدر نعمت ريز و درشت داشتى كه عادى شده بوده و متوجهشون نبودى….
نگران نباش كار ذهن ما اينه كه نااميد بشه و منفى بافى كنه. بهش توجه نكن و ادامه بده
روى احساس ارزشمندى و عشق به خودت هم كار كن29/خرداد/1402 در 08:54 #48605444Mahnosh
مشارکت کنندهسلام فاطمه جانم
ممنونم از توضیحات و همفکریت و همدلیت
کاملا باهات موافقمکمتر از یکماه پیش که دومین کوچینگو داشتم الان خیلی زوده، و نوبت واسه سومی اینقد وقتها پره که شد واسه آبان ماه
زودتر نوبت نبود29/خرداد/1402 در 10:22 #48606444Mahnosh
مشارکت کنندهحتما حتما تمرین میکم عشق جان
چقد خوبه که اینجا هست??29/خرداد/1402 در 10:23 #48607ياسمين
مدیرموفق باشى?
29/خرداد/1402 در 20:12 #48608Fatemeh6761
مشارکت کنندهخواهش میکنم عزیزم
پس خیلی خوبه که پیگیری و ادامه میدی
توی این مسیر بالا و پایینهای زیادی هست چیزی که مهمه موندگاری توی مسیره
و خیلی عالیه که تو ایمانت قویه مطمئن باش اگه همینجور مصمم ادامه بدی خیلی قویتر میشی و دیگه تضادها اصلا به چشمت نمیان -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.