در حال نمایش 10 نوشته (از کل 10)
  • نویسنده
    Sahar1380
    مشارکت کننده

سلام وقت بخیر
    میخواستم بپرسم اگه باور غلطیو مثلا در مورد پول یا کار یا سلامت در بیاریم بنویسیم روی کاغذ و باور درستیو ک حال خوب بهمون میده رو بنویسیم و ویسش کنیم و بخوایم گوش کنیم ایا حتما همشو باید با هم ببریم جلو؟ یا میشه اول رو یکی دوتاش تمرکز کرد و مدام تکرار کرد بعد چند وقت بریم چند تای بعدی؟

ياسمين
    مدیر

سلام. يكى يكى بهتره كه ذهنت شلوغ نشه و بتونى روش تمركز كنى.

Nasrin3
    مشارکت کننده

من باورهای جدیدموعلاوه بر تکرار در طول روز و لمس اونا توی زندگیم ، موقع خواب هم مرور میکنم که توی زمان آلفا توی تار و پود ذهنم ثبت بشن

مریم زارعی
    مشارکت کننده

سلام ی سوال داشتم ممنون میشم که راهنمایی کنید …من یک ماه پیش ی تضاد برام تکرار شد ک باعث شد ک چنتا از باورهای غلطمو پیدا کنم …و با راهنمایی یاسمین و فاطمه عزیز الان خیلی اتفاق های خوبی برام رخ داره همسرم خیلی اخلاقشون بهتر شده …توی شغلشون پیشرفت کردن و کلی اتفاق های خوب دیگه ….فقط اینکه من یک ماه هست ده تا باور درست رو هم در مورد پول هم در مورد همسرم و هم در مورد روابطم هر روز روزی صد بار تکرار میکنم با تسبیح خواستم بدونم اینجوری که دارم پیش‌میرم برای ساختن باور های جدید درست هست یا نه و تا کی باید ادامه بدم تا باوره تثبیت بشه …..

ياسمين
    مدیر

سلام. تكرار جملات تاكيدى اگر احساسى پشتش نباشه و فقط طبق عادت و براى انجام وظيفه گفته بشه ، فايده نداره….حتما با احساس خوب و حسِ داشتن و ذوق و اشتياق بابت اونها بگو

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.باور جدیدت رو اول بنویس وفقط فقط در ذهنت باورش کن حتما لزومی نداره باورهای جدید رو طوطی وار تکرار کنی چون به قول یاسی جان اگه احساسی پشتش نباشه فایده ای نداره
    مثلا در مورد پول باور قبلیت این بوده که من خرج میکنم زود پولم تموم میشه باور جدیدت اینه که تو هرچی خرج کنی سه برابرش بهت برمیگرده .این باور جدید رو باید زمانی که داری پول خرج میکنی ونگرانی که پولت تموم نشه تو ذهنت تکرار کنی که من نگران نیستم چون هرچی خرج کنم بهم برمیگرده .
    ینی در لحظه ای که باور قبلیت بهت غلبه میکنه باور جدید رو در ذهنت تکرار کن با حس خوب .
    میتونی هرشب شکرگزاری بنویسی وباور جدیدت رو به شکلی که در زمان حال.داری بنویس وبابتش شکر گزاری با حس خوب داشته باشی.مثلا خدایا شکرت که من دیگه نگران پول خرج کردن نیستم وبه راحتی خرج میکنم. وهرشب حتما انجام بدی تا به مرور باور جدید تثبیت بشه.

مریم زارعی
    مشارکت کننده

ممنون از راهنمایی مفیدتون .?

Negar13701396
    مشارکت کننده

سلام ببخشید من یه سوال داشتم نفهمیدم دقیقا باید کجا بپرسم اومدم اینجا، دنیا جان در فایل رایگان راهکارهای مقابله با عجله ۲ در مورد ۷۰ ۸۰ تا کامنت مفید بچه ها در مورد عجله صحبت میکنه که خیلی مفید هست اون کامنت ها پا ک شدن؟؟ کجا هستن؟ زیر فایل ها تو قسمت نظرات نیست

ياسمين
    مدیر

سلام. احتمالا در سايت قبلى بودن كه فرصت نشده به اينجا منتقل كنن

Negar13701396
    مشارکت کننده

آهان ممنونم

در حال نمایش 10 نوشته (از کل 10)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.