• این موضوع 3 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 6 ماه پیش بدست sani11 به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    sani11
    مشارکت کننده

سلام دوستان
    من یه مسئله ای که با نامزدم بهش برخوردم این هست که ایشون به یه کار ها و ارتباط دوستانه من و بگو بخند های من با جنس مخالف گیر میدن و ناراحت میشن و جر و بحث داریم. اما همین رفتار ها و برخورد ها رو خودش انجام میده و من مشکلی هم ندارم.
    نمیدونم چه باور غلطی تو این زمینه دارم . از راهنمایی های خوب همیشگیتون ممنونم

ياسمين
    مدیر

سلام. باورغلطت اينه كه ته ذهنت نسبت به اين برخوردها با جنس مخالف احساس شرم دارى و خودتو لايق يه ارتباط سالم نمى دونى. فكر مى كنى اين روابط ممكنه شكل صميمانه ترى به خودش بگيره.روى اعتمادبنفس و عزت نفست كار كن.

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام . باور غلطت همونی بود که گفتی که نامزدت با روابط تو با جنس مخالف مشکل داره ولی من با روابط اون مشکلی ندارم .ینی نشستی رو صندلی قربانی من خوبم مشکلی ندارم این ایراد گیره این طرز فکرش خرابه.
    این باور از قبل در تو شکل گرفته که اگه بخوای با جنس مخالف بگو بخند کنی از طرف پدر یا همسر دوست داشتنی نخواهی بود
    پس میتونی این باور رو حذف کنی باور جدیدی جایگزینش کنی وبا تکرار مداوم درذهنت ونوشتن ومرورش تثبیتش کنی.
    مثلا باور من اینه که نامزد من با بگو بخند من یا روابط با جنس مخالف هیچ مشکلی نداره واصلا این چیزها براش اهمیتی نداره .
    یا اینکه من هر رفتاری داشته باشم یا هر جوری که باشم دوست داشتنی هستم ونامزدم منو هرجوری که باشم تایید میکنه چون من خودم خودمو تایید میکنم
    البته باید علاوه بر تغییر باور تمرین‌های اعتماد به نفسم انجام بدی واحساس ارزشمندیت رو ببری بالاتر.

sani11
    مشارکت کننده

ممنونم دوستان از پاسخ هاتون?

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.