صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی رشد فردی توانایی انجام تمرین

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    S.haghdoost2
    مشارکت کننده

سلام عزیزان من تو کوچینگ خصوصی تمرین نوشتن رو دنیا جون بهم دادن ولی من اصلا نتونستم انجام بدم اینکه از هر چیزی ناراحتم و هر کسی هر چی دلم خواست بهش بگم اما حتی یک بار هم نتونستم انجامش بدم راهکاری دارید بهم پیشنهاد بدید چون تو نوشتن خیلی ضعیف هستم و نمیدونم باید از کجا شروع کنم

ياسمين
    مدیر

سلام. اين مقاومت ذهن هستش از يه جمله شروع كن و كم كم زيادش كن

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.قرار نیست یه کار عجیبی بکنی.با اون طرف حرف بزن هرچی تو ذهنت اومد همونا رو به زبون خودت بنویس
    شروع کن بهش چیزهایی که آرومت میکنه بگو مثلا یادته فلان روز فلان حرفو بهم زدی منو با اون حرفت ناراحت کردی ینی اون شخص رو روبروت تصور کن یا فکر کن داری براش نامه مینویسی.
    توی نوشتن ضعیف نیستی همین که اینجا مشکلت رو تونستی بنویسی ینی نوشتنت عالیه فقط ذهنت مقاومت میکنه وبهت میگه که تو نمیتونی بنویسی ولش کن اصلا چه کاریه یا چه فایده داره این کارا .پس مقاومت بشکن شروع کن

S.haghdoost2
    مشارکت کننده

مرسی ازیاسمین جان و فاطمه جان مرسی از تعریفت و قوت قلبی که بهم دادی اره دقیقا وقتی میخوام بنویسم میگم مگه تو بهش فکر میکنی تو که اونو بخشیدی یا فراموش کردی چی میخوای بنویسی تو اونو فراموش کردی دوباره میخوای یادت بیاری ولش کن اینجوری میشه که به هر کی فکر میکنم میگم همینا میاد و نمیزاره بنویسم و اصلا یه کلمه هم نمیتونم بنویسم و ولش میکنم ولی خودم رو سرزنش میکنم که تو میدونی نباید اینجوری باشی تو راه تغییر رو میدونی ولی چرا نمیتونم و در اخر فقط اشک میریزم و کار دیگه ای نمیکنم فقط هر سری بغضم میترکه و از شدت درد گلو درد میگیرم دردی که در برابرش احساس ناتوانی دارم

ياسمين
    مدیر

اتفاقا از چيزى كه ناراحتى بايد بيرون بريزى اگر تنها هستى حتا شده داد بزن ، به بالش مشت بزن و اون انرژى منفى رو خارج كن ولى ولى “توى اون حس بد نمون”…..خودت رو اصلا سرزنش نكن بجاش به خودت حق بده و كم كم نوشتن رو انجام بده. اگر بتونى اول خودت رو ببخشى ، بخشيدن بقيه برات راحتتر مى شه…

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

خواهش میکنم عزیزم.آره حتما انجام بده باید اون بغض وکینه ونفرت وناراحتی بریزه بیرون وگرنه بزرگ تر میشه پس حتما شروع کن حتی شده با گریه با حال بد ولی انجامش بده خودت متوجه میشی بعداز یه مدت آرومتر میشی

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.