در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    Atefeh.7997
    مشارکت کننده

سلام هم قبیله ای های جان
    من قبلا دچار پنیک میشدم توی موقعیت های مختلف ، الان با تمرین هایی که از دنیا جان گرفتم حالم خیلی خیلی بهتر شده و تعداد و شدتشون خیلی کمتر شده ، اما جدیدا دچار تنگی‌ نفس میشم، اینطورری حس میکنم که قلبم درد میگیره یا برای لحظاتی تپشش خیلی کم میشه ( برعکس قبلا که دچار تپش زیاد میشدم) و بعدش انگار که به سختی. نفس میکشم ، انگار هوای توی ریه هام باقی میمونه ، میدومم که همش احساسی هست که من دارم
    میترسم از اینکه نکنه قلبم بایسته دراثر استرس هایی که میگیرم
    چیکار کنم توی این شرایط؟
    با توجه به اینکه من معلم هم هستم و باید برم کارورزی و اینکه یه هفته است به خاطر همین ترسهام پشت گوش انداختم

ياسمين
    مدیر

سلام. به افكار منفى كه توى ذهنت ميان توجه نكن و اين تنگى نفس هاى گاه و بيگاه رو جدى نگير چون سابقهء اين قبيل مسايل رو داشتى و مى دونى كه بخاطر ترس و نگرانى هستند…ذهنت بسيار قدرتمنده و بدنت قوى پس اگر ارامش داشته باشى مشكلاتت حل مى شه. شكرگزارى روزانه رو فراموش نكن و توجه ت رو بذار روى داشته ها و زيباييهاى اطرافت..

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام .مدیتیشن رو هر روز انجام بده حتی شده به اندازه ی 5 دقیقه خیلی به آرامشت کمک میکنه.توجهت رو در حین این کار بذار روی نفس عمیق کشیدن وبالا وپایین شدن قفسه سینه وشکمت وتصور کن که با هر نفسی که میکشی نوری وارد بدنت میشه وبه همه جای قسمتهای بدنت میره وتورو آروم میکنه این کار رو شاید اوایل انجام بدی آروم نشی اما به مرور خیلی خیلی کمکت میکنه.

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.