صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط تندخویی پارتنر

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    Nasim1988
    مشارکت کننده

سلام دوستان.من بعد از گرفتن ورکشاپ معاشرت دنیا جون با آقایی آشنا شدم که ظاهرا بسیار موجه و خوش برخورد و جنتلمن بودن.و من خوشحال ازینکه تمریناتم جواب داده و من پارتنر دلخواهمو پیدا کردم.ایشون نقاط مثبت زیادی دارن.ولی یکی از مشکلاتی که به تازگی بروز میدن و منو اذیت میکنه بسیار بسیار آدم زودجوشی هستن.با کوچیکترین مسئله ای از کوره درمیان و خیلی بد برخورد میکنن.البته وقتی کنار هم هستیم این اصطکاک رو تابحال نداشتیم.چند باری که بحث کردیم تلفنی یا چت واتساپ بوده.ممنون میشم اگه نظری دارید راهنماییم کنید

ياسمين
    مدیر

سلام. خودتو دست كم نگير و نترس. فركانس ضعف تو باعث رفتار تند ايشون شده پس روى اعتمادبنفس و احساس ارزشمندى ت كار كن تا كمتر با اين رفتار مواجه بشى. وقتى از درون قوى باشى ، معمولا برخورد نامناسبى پيش نمياد … و يا حتا افراد مناسبترى توى مسير زندگى ت پيدا مى شن…

Nasim1988
    مشارکت کننده

ممنونم یاسمن جون میشه لطفا بفرمایید برای این کار چه فایلایی گوش کنم و چه تمرین‌هایی انجام بدم

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام .فرکانسهایی مشابه با این آقا داری
    ینی حتما خودتم فرکانسی از خشم وعصبانیت در درونت داری شاید به ظاهر آروم باشی اما در ذهنت ممکنه از خودت یا کسی خشم داسته باشی
    در کل تو نمیتونی اون آقا رو تغییر بدی با پیدا کردن باور غلطت و با لا بردن اعتمادبه نفست وتغییر باورهات رفتار ایشونم عوض میشه .
    فایل قانون فرکانس در روابط رو گوش بده.
    توجهت رو از این کارش بردار بذار رو خصوصیات خوبش.

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.