صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › ارتباط با خدا › تناقض وجود خدا
- این موضوع 5 پاسخ، 1 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 8 ماه پیش بدست
Goli61 بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
27/اسفند/1399 در 14:27 #41254
فیروزه فیروزی
مشارکت کنندهوقت بخیر در تناقض وجود خدا یا همون انرژی هستم. با اینکه وقتی باهاش ارتباط برقرار میکنم آرامشی غیر قابل وصف پیدا میکنم ولی بازم منکرش هستم. و زمانهای مشکل دارم بهش رجوع میکنم و اینکه ترس دارم حتی نبودنش را به زبون بیارم ک مبادا دچار عذاب شوم با اینکه میدونم این باور اشتباه من هست اما نمیدونم چجوری میتونم تغییرش بدم
27/اسفند/1399 در 14:28 #43570Afrooz Saghir
مشارکت کنندهسلام عزیزم، سوال شما خیلی جواب وسیعی داره، مشکل شما در باورهای ضد و نقیضی هست که دارید، یعنی هم باورش دارید چون وقتی مشکل دارید سراغش میرید و هم باورش ندارید… به زمانهایی فکر کنید که به خواستههاتون رسیدید و مرور کنید اتفاقات خوب زندگیتون رو ، پیشنهاد من اینه که حتما ورکشاپ خدا، خالقی که از نو باید شناخت رو تهیه کنید و جواب همه سوالاتون رو بگیرید تا ترسهاتون و عذاب وجدانتون هم از بین بره و متوجه بشید که چه خالقی دارید و چه نیروی قدرتمندی داره شمارو حمایت میکنه، شاد باشید
27/اسفند/1399 در 14:29 #43571زرى نادرى
مشارکت کنندهسلام فیروزه جون ، بحث خدا شناسى در واقع باید از بحث خودشناسى شروع بشه، ما از خودشناسى خود به خداشناسى میرسیم، در بحث خودشناسى اولین موضوعى که باید یاد بگیریم مسیولیت پذیرى هست، یعنى بپذیریم هر بلایی سرمون میاد خوب یا بد خودمون مقصر هستیم تا زمانیکه خودمون رو قربانى بدونیم و بجاى دنبال راه حل دیگران رو مقصر بدونیم ، نمیتونیم رشد کنیم، حالا وقتى پذیرفنیم میریم دنبال راه حل، تمام احساساتى از قبیل شادى، خوبى، کمک، خشم، حسادت، کینه ….. هست ، در واقع بخشى از تجربیات و باورهاى هستن مکه ما از بدو تولد تا به این سن با خود داریم، ما تمام احساسات رو داریم و سرپوش یا سرکوب نمیکنیم ولى با داشتن تعادل اونها رو کنترل میکنیم، مثلا شما باید ببینى ریشه ترس شما از کجاست ؟ یا پیدا میکنید یا نمیکنید اگر پیدا نکردید ، من اینجورى خودم کنترل میکنم میگم براى چى باید ترس یا نگران باشم چون قدرت ترس و نگرانى من از قدرت خداوند که بیشتر نیست که بتونه منو به خواسته ام برسونه، خوب وقتى قدرت خداوند برتر از ترس و نگرانى من هست ، پس من ببخشید دیوونه ام که یه قدرت برتر رو ول کنم بچسبم به یه قدرت ضعیفتر در نتیجه خوب اروم میگیرم، وقتى تصمیم بگیرید خودتون رو بشناسید خیلى خوب میتونید به تمام باورهاى غلط خودتون دسترسى پیدا کنید موفق باشید
27/اسفند/1399 در 14:30 #43572فیروزه فیروزی
مشارکت کنندهروزت بخیر عزیز دل راهکار خوبی بهم دادی امیدوارم بتونم از خودم شروع کنم گرچه خیلی وقته دارم کار میکنم روی خودم و گاها کاملا گیج و خسته رها میکنم.
27/اسفند/1399 در 14:30 #43573Honey H
مشارکت کنندهبه نطرم ورکشاپ خدا خالقى که از نو باید شناخت رو بارها و بارها گوش بدید بادقت همه جوابها اونجا هست!
27/اسفند/1399 در 14:31 #43574Goli61
مشارکت کنندهته دلت بهش اعتقاد داری منتها احتمالا مسائلی باعث شده که به قول خودمون لج کنی و بگی خدا وجود نداره
خداوند شما رو عذاب نمیکنه مگر اینکه خودتون بخواهید .اون هم باز خدا شما رو عذاب نمیکنه بلکه با ترسی که دارین بدبختی رو به سمت خودتون جذب میکنید و اسمش رو میذارید عذاب خداوند .
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.