صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی ارتباط با خدا تمرین تقسیم کار با خدا

• این موضوع 13 پاسخ، 5 کاربر را دارد و آخرین بار در 5 سال، 4 ماه پیش بدست Goli61 به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 14 نوشته (از کل 14)
  • نویسنده
    مرضیه درتاج
    مشارکت کننده

سلام دوستان عزیز در این تمرین تقسیم کار با خدا مثلا من میخوام یه ماشین تویوتا بخرم و اینجور تقسیم میکنم که من تو بنگاهها میگردم دنبال‌ ماشین مورد نظر و خدایا تو به من کمک کن این ماشین رو بخرم من که پولم به اندازه این ماشین نیست آیا این تمرین اینطور جواب می دهد یا طور دیگری هست

ياسمين
    مدیر

مرضیه جان سلام. تو اول باید باورهات رو عوض کنى! وقتى به باور فراوانى و افزایش اعتمادبنفس رسیدى و تکاملت رو طى کردى با تمرینات مختلف مثل تصویرسازى شکرگزارى و ….مى تونى به خواسته ت برسى. یعنى در حالیکه براى هدفت ثابت قدم هستى ولى بهش وابسته نمى شى و رها مى کنى و به خدا مى سپارى تا کم کم به خواسته اصلى برسى. اگر هدفت خیلى بزرگه و بودجه کافى براش ندارى هدف رو خرد کن و پله پله پیش برو. نهایتا به ماشین دلخواه مى رسى

Afrooz Saghir
    مشارکت کننده

مرضیه جان در ادامه‌ی صحبتهای یاسمین به اینم توجه کن که باید در درونت احساسِ لیاقتِ داشتنه اون ماشین رو داشته باشی.

زهره میر حسینی
    مشارکت کننده

افروز جان این که گفتی توو درونت بایداحساس لیاقت اون ماشینو داشته باشی ینی چی؟ چرا نباید لیاقتشو نداشته باشه؟

Faran Kamali
    مشارکت کننده

خداوند در قرآن گفته ،،ادعونی استجب لکم ،بعنی هر چی میخواهی بهم بگو تا فراهمش کنم ،،،حالا چطوری من نمیدونم چون به من ربطی ندارد ،خدا نگفته تو فکر چطور انجام شدنش را بکن ،،گفته تو فقط بخواه .حالا نکته ی اصلی چیه ،،؟؟!!! فکر کن با پدرت تو ماشین هستی و داری میری خونه ، زمان بچگیت را یادت بیاد چقدر به پدرت شک میکردی که نکنه نرسی خونه چقدر نگران بودی که اگر خوابش برده از خستگی تصادف کنید ،چقدر اظطراب داشتی که اگر پیاده می رید و چند نفر ناموزون به سمت تون میان شما را آسیب نرسانند .پاسخش هیچیه چون تو بچگی اونقدر اعتماد و باور داشتیم که هر اتفاقی را دانایی پدرمون میدونستیم ،و حتی الان هم حس خوبی از به یاد آوردنش پیدا میکنیم .این حس را باید نسبت به خدا ،کتعنات ،یا هر نامی که باهاش راحتی پیدا کنی.و فقط بخواهی و نسبت به خواسته ات شک نکنید .مهمترین مسأله اجابت همینه که چقدر تمایل داریم خواستمون برآورده بشه ،اکر به خودمون رجوع کنیم میبینیم خیلی وقتها فقط به طور مجازی و خیالی چیزی را دوست داریم و واقعا آماده ی دربافتش در واقعیت نیستیم .رو خواستنت توجه کن و ببین مثلا از یک تا ده چقدر میخواهی و واقعا میتونی داشتنش را برای خودت تصور کنی یا تو خیالت نگاه می‌کنی اون موقع به جواب می‌رسی و حتما نتیجه را خودت بهتر متوجه میشی .

Goli61
    مشارکت کننده

اصلا اینطور نیست که من اینکارو میکنم در عوض تو اون کارو بکن …این غلطه … چون منظور از تلاش تصلا تلاش فیزیکی و با جیب خالی تو بنگاهها گشتن نیست .باید تویوتا رو سفارش بدی به خدا .من تویوتا میخوام سفید باشه .مدل فلان .شیشه های دودی مثلا .رو کش صندلی فلان رنگ …انگار داری مثلا پیتزا سفارش میدی همین .بعد تلاشت اینه که حال خودتو خوب نگه داری .هی به اون تویوتا و جیب خالیت فکر نکنی … یهو دیدی یکی به هررردلیلی اومد چنین تویوتایی رو بهت هدیه داد یا به هر نحوی که شده بهت رسید .نشنیدی جریان افرادی رو که مثلا تو یه پارک نشسته بودن یه پیر مرد اومده و بهش گفته وارث ندارم و خونه ام رو میخوام به نام تو بزنم ؟ اینا حقیقت داره .حتما نباید پولدار باشی تا به خواسته هات برسی

Goli61
    مشارکت کننده

بعضیا دچار حس عدم لیاقت هستند که باید درمان بشه با تمرین .درست میگه

Goli61
    مشارکت کننده

دقیقا این مدلی یهو میبینی پرتاب شدی وسط اونچی که میخواستی ?????

Goli61
    مشارکت کننده

درسته .اگه حس لیاقت نباشه معکوس عمل میکنه

Goli61
    مشارکت کننده

درسته .اگه حس لیاقت نباشه معکوس عمل میکنه

Goli61
    مشارکت کننده

بله زمانش معلوم نیست کلی ممکنه یکی دو سال طول بکشه .عجله نکن

پشتیبانی
    مدیرکل

اگه از درون احساس لیاقت داشته باشی و باور فراوانی رو در خودت تقویت کنی چراکه نه خداوند دوستداره که ما بهترین ها رو داشته باشیم همیشه با خودت تکرار کن وبنویس که من لایق بهترین ها هستم پس خدای من خودت بهترین ها رو سره راه من قرار بده

parastookahrizi71
    کاربر

اگه از درون احساس لیاقت داشته باشی و باور فراوانی رو در خودت تقویت کنی چراکه نه خداوند دوستداره که ما بهترین ها رو داشته باشیم همیشه با خودت تکرار کن وبنویس که من لایق بهترین ها هستم پس خدای من خودت بهترین ها رو سره راه من قرار بده

Goli61
    مشارکت کننده

ببین خدا بی نیاز مطلقه اون اصلا نیاز نداره تو باهاش تقسیم کار انجام بدی .با این تفکر تو مدام براین باور هستی که نکنه کار مربوط به خودم رو کامل انجام نداده باشم نکنه کاری که انجام دادم کم باشه واسه خدا … اینطور نیست .شما باید پله مله بری بالا طوری که داشتن تویوتا مثلا برای شما عادی باشه .

در حال نمایش 14 نوشته (از کل 14)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.