صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی رشد فردی تمرکز روی کتاب خوندن و ویس گوش دادن

• این موضوع 4 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 3 ماه پیش بدست Samiik به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    Sahar1380
    مشارکت کننده

سلام به همه
    من موقع کتاب خوندن یا ویس گوش دادن گاهی اوقات خیلی حواسم پرت میشه یعنی یهو چند بار ویسو میزنم عقب یا از اول متن کتابو میخونم اما بازم انگار ذهنم همش میره یه جای دیگه.. سعی میکنم تمرکز کنم اما انگار ذهنم سختشه و انگار همش حس بدی بهم میگه ک چرا تموم نمیشه چرا تمومش نمیکنی! ممنون میشم اگه راهنماییم کنید❤

ياسمين
    مدیر

سلام. اگر با دقت بشنوى به احساس خوب مى رسى و اين يه نكته مثبته …..به خودت تعهد بده كه مثلا روزى دو فايل گوش بدى و براى خودت انگيزه ايجاد كن….

Sahar1380
    مشارکت کننده

یاسمین جان من به خودم تهعد دادم و مرتب ویس گوش میدم و کتاب میخونم منظورم اینه ک گاهی اوقات حواسم وسطش پرت میشه نه همیشه! میخوام واسه این گاهی اوقاتم یه راه حلی پیدا شه..

ياسمين
    مدیر

اشكالى نداره. اين مقاومت ذهنه. بهش توجه نكن و فكرشو نكن و ادامه بده. كم كم از بين مى ره

Samiik
    مشارکت کننده

سحر جان سلام
    مقاومت ذهن مثل لجبازی یک بچه دو سه ساله هست. اگر با مهربانی ولی جدیت بهش نشون بدی که تو مصمم هستی و میخوای تمرکز داشته باشی، کم کم ذهنت هم همراهت میشه
    حالا هر بار که حس کردی ذهنت داره بازیگوشی میکنه بدون قضاوت کردن خودت، که بگی مثلا من چقدر تمرکزم کمه یا هر چیزی، با لبخند به خودت بگو میدونم که میتونی تمرکز کنی، این فایل رو گوش کنیم بعد بهت جایزه میدم. و بعد از تموم شدن فایل واقعا برای خودت کاری رو کن که دوست داری.

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.