سلام من حدودا یکسالی هست ک شدم هم قبیله ای شما و ب نظرخودم زندگی خیلی رنگی و قشنگ شد از اون تاریکی و دردو رنج گذشته خبری نیست و الان خیلی آرومم ولی مشکلی ک هست اینه ک همسرم نمیتونه تغییرات منو بپذیره و همش بهم میگه بلندپرواز خودخواه
فرق الانم با گذشته اینه ک من الان بیشتر خودمو دوس دارم و ب خودم بیشتر احترام میزارم ولی همسرم اصلا پزیرا نیست من چطور باید با این قضیه کنار بیام؟؟
سلام. توى اين مسير با تغيير باورها بايد يادبگيرى كه حرف كسى برات مهم نباشه… خودت رو بزرگ و مهم بدونى و كارى به ديگران نداشته باشى…اگر اعتمادبنفست رو افزايش بدى و تغيير كنى اطرافيانت هم هم فركانس با تو مى شن. فايل واكنش ديگران به تغييرات من رو گوش كن
سلام.باورتو راجع به همسرت عوض کن .تو ذهنت تکرار میکنی که اون تغییرات منو نمیپذیره دقیقا انعکاسشو در رفتار شوهرت میبینی.
به جاش توی ذهنت این باور بساز که شوهرم منو همینجوری خیلی دوست داره اصلا خودش دوست داره که منو با این تغییرات ببینه.اینا مثال بود خودت هر باوری که بهت حس خوبی میده جایگزین کن وهر زمان این فکر اومد تو ذهنت بگو شوهرم حتما منو به هرشکل که باشم میپذیرد ودر مقابل من سکوت میکنه یا فقط از من تعریف میکنه.