صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی پول تغییر نکردن شرایط مالی

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    Fatemeh
    مشارکت کننده

سلام . من حدود سه ساله با دنیا جون هستم نسبت به قبلتر خیلی پیشرفت داشتم .تو این مدت اوضاع بد نبوده ولی الان همش این فکر تو سرمه چرا من اینقدر که باید…این بایدم به نظر خودمه… پیشرفت نکردم. شرایط مالیم بهتر نشده. بنا به شرایطی کارمو رها کردم که راضیم ولی فکر اینکه الان درامد ندارم اذیتم میکنه.حس اینکه خوب الان باید اوضاع الان ازین بهتر باشه رو دارم. و اینکه میخام بدونم چی باعث میشه منی که دارم تمرین میکنم و سعی دارم عجله نکنم و حالمو خوب کنم چرا حس نرسیدن دارم

ياسمين
    مدیر

سلام. همين كه هى مى گى چرا و خودتو مقايسه مى كنى يعنى نگرانى و عجله دارى. با همين شرايطى كه دارى احساست رو خوب بكن و دنبال باورهاى غلطى بگرد كه در مورد پول دارى….يكى از اين باورهاى پنهان ممكنه بخاطر احساس عدم لياقت باشه…

maryam gharagozlou
    مشارکت کننده

سلام پيشرفت يعني همينكه امروز از ديروز حالم بهتره و فقط روي مسئله مالي ملاكت رو براي پيشرفتت نزار وقتي حالت خوب باشه دستاورد هم مياد ولي نه با انتظار و شمردن لحظه ها كه من الان يه مدته تمرين ميكنم پس كو دستاوردم

Sarzamiin20
    مشارکت کننده

سلام دنیا خانم
    امیدوارم خوب و شاد باشید
    سوالی دارم درخصوص اینکه شرایط مالی من با توجه به شغل کارمندی نسبتا خوب و خودم هم در خرج کردن زیاده روی نمی کنم خوب نمیشه و همیشه در خصوص کارها و معاملات مالی در بدترین شرایط رونق بازار اتفاق می افته بخصوص زمانی که چیزی را بخوام بفروشم یعنی همینکه من می فروشم بازار رونق میگیره و چیزی را هم که می خرم کلا اون دیگه مشتری نخواهد داشت راهکار چیه ؟ ممنون میشم از راهنمایی شما

ياسمين
    مدیر

سلام باورهاى محدودكننده اى دارى كه باعث مى شه به قيمت نفروشى يا مشترى نداشته باشى. اونها رو بايد اصلاح كنى. و نكته بعدى اينكه بايد خودت رو لايق بهترين ها بدونى تا نصيبت بشه…

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.