صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › روابط › تغییر مدار
- این موضوع 3 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 7 ماه پیش بدست
ياسمين بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
12/اردیبهشت/1400 در 22:40 #41543
__.dindina
مشارکت کنندهسلام
من وقتی با پسری دوست میشدم «رابطه یی عاطفی برقرار میکردم»بعد از چندماه بی دلیل ازهم جدا میشدیم.«حالا یکی دوتا دوست دارم که پسرن و چندساله یا چندماهه باهم حرف میزنیم اما اصلا بعنوان دوست پسر ، همون پارتنر نمیبینمشون»
حالا من معیارامو از پسری که میخوام نوشتم و اگه با یه پسری حرف میزنم و میبینم بعد از مدتی بی توجهی به من میکنه یا برام مثله اوایل وقت نمیذاره،باهاش کات میکنم.و فکر میکنم من بااارزش شدم و باید ادمی با معیارام بیاد و برای وقت گذاشتن بامن فرار نکنه وعشق حقیقی رو حس کنم
. اما من بازم یه مدتیه به رابطه ای که یک سال و نیم پیش با یکی داشتم فکر میکنم « که اونم بی توجه بود وباهام کات کرد خودش»و میگم کاش برگرده و فالوم کنه توی اینستاگرام. حالا یکی دوروزه وقتی این افکار میاد توی ذهنم میگم نه تو با فرکانسات یه ادمی که دوس داری و وارد زندگیت میکنی میخواد اون ادم قبلی باشه یا یکی بهتر و هیچ فرقی نداره و مطمنم یه روزی یه ادم خوب میاد. واینکه تمرکزمو گذاشتم که درس بخونم یا کارایی کنم که دوست دارم.
اما بعضی وقتا «خیلی کم پیش میاد اما این افکار میاد تو ذهنم که»میگم من هنوز اون پسره رو دوست دارم وتا این حرفو میزنم میگم نه بیخیال اون پسره شو« یجورایی به خودم تلقین میکنم که دوسش نداری»
یعنی چی که من بعضی وقتا میگم یه پسر میاد مطمنم که معیارامو داره و بیخیال شو دیگه بهش فکر نکن اون که میاد
یه وقتاییم میگم نه کاش همون ادم قبلی بیاد.
تازه من هرروز ویس گوش میدم و کتاب میخونم و سر خودم کار میکنم وتوی ورکشاپ فرمان از تو اطاعت از جهان هم شرکت کردم درحال حاضر.
میدونستم عزت نفسم پایینه و سرش کار میکنم و فکر میکنم یکم بهتر شده عزت نفسم
خودمم بیشتر از قبل دوست دارم
ممکنه که مدارم داره تغییر میکنه و به سوی یه مداری که باور فراوانی پسر داره و میگه یه پسر خوب میاد باشه اما گاهی وقتا هم اون پسر قبلیه میاد تو ذهنم باشه؟یعنی مدارم داره تغییر میکنه و هردوتاش میاد تو ذهنم؟
تازه باور فراوانی نسبت به پسرا دارم که تعدادشون زیاده و هرکی یچیزاییو داره چون چندتا پسر بودن که اطرافم پیشنهاد میدادن بهم، اما من قبولشون نکردم چون معیارمو نداشتن.
درباره روابطم مطالعه داشتم و حتی توی اطرافیانم میگم فلانی بعد مدتی جدا میشه بنابه این دلایل واقعا بعد از مدتی همون اتفاق میفته براش. اینو گفتم که بدونید یجورایی دراین باره ویس گوش کردم و مطالعه هم داشتم
الان باید چکار کنم دیگه؟12/اردیبهشت/1400 در 22:44 #44641ياسمين
مدیرسلام. وقتى با تنهايى خودت احساس خوبى داشته باشى ، منتظر يه نفر ديگه نباشى ، فكر اينكه ” دوستات پارتنر دارن پس تو هم بايد داشته باشى” رو نكنى ، براى خودت به تنهايى وقت بذارى و كارايى رو كه دوست دارى انجام بدى…. اون موقع ست كه پسراى خوبى سر راهت ميان … خودت رو عميقا دوست داشته باش و احساس ارزشمندى ت رو افزايش بده
13/اردیبهشت/1400 در 00:31 #44646__.dindina
مشارکت کنندهمرسی ازت یاسمین خانم
13/اردیبهشت/1400 در 00:31 #44647ياسمين
مدیرخواهش مى كنم?
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.