در حال نمایش 10 نوشته (از کل 10)
  • نویسنده
    Zahra Sh
    مشارکت کننده

سلام دوستان عزیزم من یه سوالی دارم دنیا جون یه جایی تو ویس آخرش گفت منتظر اتفاق خاصی نباشیم تا بخوایم از زندگیمون لذت ببریم درونمون رو بسازیم حالا سوال من اینه که کسی که حال درونش خوب نیست نه بخاطر اینکه فلان خونه یا فلان ماشینو نداره یا بخاطر حرف مردم… مثلا کسی که نگران آینده ست یا ترس از مرگ داره و هر اتفاقی رو ذهنش بد تحلیل میکنه چجوری باید درونش رو بسازه و به ذهنش یاد بده اتفاقات رو خوب تحلیل کنه تا دیگه نگران آینده نباشه و از زندگیش لذت ببره من مدتیه دارم مرتب جریان فکرم رو عوض میکنم ولی حسم خیلی سخت تغییر میکنه مثلا من گاها نگران اتفاقی در آینده میشم و میترسم میام به خودم میگم همه چیز دست خداست قرار نیست اتفاق بدی بیفته یا از این جنس حرفها ولی حسم به آرامش نمیرسه باید چکار کنم فقط دایم باید همین حرفا رو تکرار کنم؟

ياسمين
    مدیر

سلام. وقتى افکار منفى میان فقط باید بذارى رد بشن و برن. تجریه و تحلیلشىون نکن. افرادى رو که در گذشته ازارت دادند ببخش و ترسهات رو شناسایى کن …. شکرگزارى بابت داشته ها خیلى موثره ازش غافل نشو

مریم زارعی
    مشارکت کننده

سلام چون این اگاهیا جدید هست ذهن خیلی مقاومت میکنه و نمیزاره ک راحت تغییر انجام بشه شما باید با تمرین و تکرار مداوم ذهنتونو تربیت کنید واینکه ایتو ب خودتون یاداوربشید ک افکار منفی فقط زاده ذهن هست و هیچکدوم قرار نیست واقعی بشه و تاما نخواییم هیچ کدوم اتفاق نمیفته .روی زیبایی های زندگیتون بیشتر توجه کنید شکر گذاری کنید حتی واسه کوچک ترین چیزهایی ک دارید و سعی کنید ک کارهایی ک باعث میشهلذت ببرید رو انجام بدید .

مدام ب خودتون بگید ک شما خالق زندگیتون هستید و هیچ چیزی نمیتونه توی زندگی شما اثری بزاره جز افکارو باورهای خودتون تت ذهنتون کم کم مقادمتش کم بشه

S S
    مشارکت کننده

سلام دوست عزیز
    ریشه همه ترسهای درونی و نگرانی ها در باورهای غلط هستند باید باور های جدیدی جایگزینشون کنی
    فایلهای رایگان دنیا جون در باره باورسازی خیلی مفید هستن

Mari1997
    مشارکت کننده

سلام عزیزم منم دقیقا همین مشکل و داشتم ینى هنوزم همراهمه ولى کمرنگتر مراقبه روزى حداقل پنج دقیقه بهتون خیلى کمک میکنه که در لحظه حال قرار بگیرید هروز که میگذره بیشتر کنید تایم مراقبه رو به نظرم بهترین تمرین براى کم کردن استرس میتونه باشه
    شما گفتید ترس از آینده دارید من هم گاهى همینطورى میشم تحت تاثیر حرفاى بقیه ولى یاد حرف هاى دنیا که میفتم سریع میگردم دنبال راه حل براى اینکه استرسم کم بشه در همون لحظه همون کارى رو انجام میدم که روى آیندم تاثیر داره و اصلا به این فکر نمیکنم نتیجه مثبته یا منفى مثلا آزمون دارم نگرانم که خدایا چى میشه این جز ترس سودى نداره خدانمیاد پایین بگه جونم میترسى ؟آخى! من موظفم کارى انجام بدم که براى آینده مفید باشه پس فقط درس میخونم و نمیگم میخونم براى اینکه دکتر بشک میگم اونقد میخونم که اون درس و بلد باشم فعلا وظیفه من فقط همینه …
    پس براى آینده باید الان کارى انجام بدى که بعدا براى آینده تاثیر داره .شما دوچرخه که سوار میشید به ماشینى که یک متر جلوتره نگاه نمیکنید چون قبل اینکه ب ماشین برسید تعادلتون بهم میخوره چپه میشى فقط به بیست سانت جلوت نگاه میکنى که سنگ نره زیر تایر و تعادلت بهم نخوره ..
    براى ترس از مرگ هم همینطور خودتونو مشغول کنید یا اگه ناگهان به ذهنتون اومد باخودتون جملاتى که آرومتون میکنه تکرار کنید چندبار مثلا من اینو تکرار میکنم هرانسانى وظیفه داره از دنیا لذت ببره و رسالتشو انجام بده و به منبع انرژى متصل شه اصلا جاى نگرانى نیست خدایا به من آگاه کن رسالتم تو این جهان چیه

Zahra Sh
    مشارکت کننده

ممنون از همه دوستان من تقریبا همه تمریناتو دارم انجام میدم شکرگزاری باور سازی عبارات تاکیدی حسمو خیلی سعی میکنم خوب کنم هنگام انجام تمرینات که گاهی میشه گاهی نمیشه و یکمی بهتر هم شدم تو این یکسال ولی حس میکنم تغییرم خیلی کم بود به نسبت مدت زمانی که وقت گذاشتم اون دوستی که به اضطراب اشاره کرد بله درست میگین من اضطراب دارم و گاها اضطرابم بی دلیل هست نمیدونم چطور باید از بین ببرم این اضطرابمو خودش میاد مثلا صبح تا چشممو باز میکنم اضطراب میاد سراغم و کلا در طی روز درونم کمی ناارومه

ياسمين
    مدیر

دوست عزیز مراقبه براى رفع اضطراب خیلى موثره

مریم زارعی
    مشارکت کننده

بنظر من شما آرامشتونو حفظ کنید تمرین هارووانجام بدید و خیلی ب اضطرتب ک میاد توجه نکنید و سعی کنید فکرتونو معطوف کنید ب چیزی ک حالتونو بهتر کنه .

هرچقدر ک دنبال اضطرابه و چرایی اون بگردید بهش توجه میکنید باعث میشه اضطرابتون تشدید بشه

مهسا شیرازی
    مشارکت کننده

امید جان من هم این مسئله رو‌ داشتم این اضطراب ها از جنس کم اعتماد بنفسی و عدم لیاقت هست و باید رو اعتماد بنفس و عزت نفستون کار کنین،هم سفرها فایل های اعتماد بنفس دارن،هم میتونین با مشاوره از دنیا جون،آروم آروم خودتو رو باور کنین و وقتی انرژی از درونتون میجوشه حالتون خوب میشه

ستاره
    مشارکت کننده

سلام عزیزم ارامشت رو حفظ کن
    همین ترس اجازه نمیده به شما که حس خوب داشته باشین
    اضطراب دارین و مدام ذهنتون درگیره این هستش که چه اتفاقی قراره بیفته
    ما توانایی تغییر شرایط بیرون رو نداریم حالا هر اتفاقی میخاد بیفته

مهم ترین کاری که باید بکنیم و تواناییشو داریم اینه که خودمون رو تغییر بدیم احساسمون رو نسبت به مسائل
    وقتی خودمون تغییر کنیم همه چیز تغییر میکنه نگاهمون به مسائل به زندگی مثبت میشه
    مراقبه انجام بدین
    یکی از بهترین تمرینات شکرگذاری هستش
    وقتی در لحظه باشین و شاکر چیزهایی که دارین باشین کم کم احساستون خوب میشه و به ارامش میرسین

در حال نمایش 10 نوشته (از کل 10)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.