سلام دوستان عزیز
من بعضی روزا خیلی حالم بد میشه و دچار یه جور افسردگی میشم که دلم نمیخواد هیچ کاری بکنم.. از وقتی با دنیا جون آشنا شدم خیلی سریعتر میتونم حالمو خوب کنم. اما گاهی واقعا زور میزنم تلاش میکنم تقلا میکنم که حالمو خوب نگه دارم. عادی هست؟ یا در مسیر درستی برای نگه داشتن حال خوبم قرار ندارم؟
سلام. همينكه با گوش دادن به صحبتهاى دنيا بهتر شدى عاليه….. لازم نيست براى حال خوب زور بزنى ، سعى كن به افكار منفى و مزاحمى كه توى ذهنت ميان توجه نكنى و بذارى رد بشن و برن. كارهايى كه خيلى دوست دارى انجام بده و اون لحظات به چيز ديگه اى فكر نكن.مديتيشن و شكرگزارى بابت داشته ها هم خيلى به ايجاد حال خوب كمك مى كنه…
ممنونم یاسمین جان از پاسخت.
دقیقا همین کارو میکنم مثلا فایل های ورکشاپ با سایت رو گوش میکنم یا فیلم میبینم و کارایی که دوست دارم رو میکنم اما بعدش عذاب وجدان میگیرم که به کارام نرسیدم. اما میدونم هم وقتی حالم خوب نبوده برای انجام کارام بازدهی نداشتم
سلام .در مسیر درستی هستی فقط حال بدت رو بپذیر ونگو وای نباید حالم بدبشه .به خودت حق بده که یه روزایی حال خوبی نداشته باشی اما با خودت بگو هیچ اشکالی نداره این حال بد برای مقاومتهای ذهنمه که دوست نداره تغییر کنه حتما به مرور که انرژی وفرکانس درونیم بره بالا بهتر وبهتر میشم.پس توجهی بهش نکن وفقط بیشتر وبیشتر ادامه بده به گوش دادن فایلها.