صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی رشد فردی تغییر اطرافیان

• این موضوع 3 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال پیش بدست Sahel76 به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    Sahel76
    مشارکت کننده

سلام دوستان می‌دونم که نمیشه اطرافیان رو تغییر داد اول باید خودمون رو تغییر بدیم ولی خیلی ناراحت میشم وقتی میبینم دیدگاه پدرم اینقدر محدوده وتازه انگار دیدگاه منو مسخره می‌کنه ،،مثلا میگه همه پسرا فلان هستن یا هرکی ازدواج سنتی نکرده ازدواجش خوب از آب در نیومده وعصبانی میشم چون نمی‌خوام با انتخابم مخالفت کنه به نظرتون چیکار کنم لطفا فاطمه جان شما هم جواب بدید ?به نظرتون واقعا من تغییر کنم تغییرمیکنن

ياسمين
    مدیر

سلام. واكنش تو نسبت به پدرت نشونهء اينه كه ته ذهنت ترس دارى و اعتمادبنفست كمه … به زور نمى تونى كسى رو عوض كنى ولى با تغيير خودت ، افراد هم فركانس كنارت قرار مى گيرن. يعنى يا پدر افكار و باورهاش بهتر مى شه يا مسير زندگى شما از هم جدا مى شه و يا حتا طورى مى شه كه ديگه در اين مورد حرفى نمى زنه….فايلهاى رايگان مربوطه رو بارها گوش كن و كارى به حرف ديگران نداشته باش. فقط روى خودت كار كن

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.کاری به حرفها وباورهای پدرت نداشته باش.وقتی حرفی میزنه نه واکنشی نشون بده نه اهمیتی بده فقط سکوت کن .تو روی خودت وباورهای خودت کار کن هرکسی هرچی گفت یه گوش در یه گوش دروازه .
    از طرفی توجهت رو از این حرفهای پدرت بردار لیستی از خصوصیات خوب پدرت ورفتارها وحرفهایی که دوست داری از پدرت بشنوی بنویس وقتی داره حرفی میزنه که تو دوست نداری اون لیست رو در ذهنت مرور کن وبا پدری که در ذهنت برای خودت ساختی زندگی کن به مرور زمان طوری میشه که اگه کسی بخواد باهات ازدواج کنه با معیارهای پدرت یکی نباشه یا سکوت میکنه یا موافقت میکنه.
    در کنارش باید فایلهای رایگان رو انقدر گوش بدی مخصوصا فایلهای اعتماد به نفس تا با تغییر باورهات اتفاقای خوب بیوفته.اما صبوری وتکرار وتداوم لازمه.

Sahel76
    مشارکت کننده

خیلییی ممنونم یاسمین وفاطمه جان خیلی حالمو خوب کردین ??چشم حتما

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.