• این موضوع 10 پاسخ، 5 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 8 ماه پیش بدست ناشناس به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 11 نوشته (از کل 11)
  • نویسنده
    ناشناس
    غیرفعال

سلام به همه ی شماعزیزان.من یک خانم ۳۲ساله هستم فرزنداولم دخترهستش ومجددباردارم وخیلی دوست دارم بچم پسرباشه.ازاونجایی که به ماهمیشه یاددادن بچه دختروپسرنداره بایدسالم باشه.ولی من حس میکنم این حق ماست که درخواست کنیم وخدابه مالطف کنه.من همیشه شکرگزارهستم اماذهنیت غلط که میگن ناشکرنباش هرچی خداداد.پس من وحس من چی میشه.توی سونوگرافی گفتن شبیه به دختره.امامن هنوزبه منبع انرژی امیددارم.وهرروزتصویرسازی می کنم وخداروشکرمیکنم..به نظرتون درسته

ياسمين
    مدیر

سلام. این تصمیمات بهتر بود قبل از باردارى و تعیین جنسیت گرفته بشه ولى در کل اگر باورغلطى نداشته باشى ، بچه سالم و پسر مى شه ولى اگر باورغلط غالبِ ، ممکنه مشکل دیگه اى وجود داشته باشه

ناشناس
    غیرفعال

من ازوقتی فهمیدم باردارم همین باوررادارم وسعی می کنم هرروزشکرگزاری وتصویرسازی کنم به خداامیدوارم پیشنهادشما چی هست.ممنونم ازراهنماییتون عزیرم

ياسمين
    مدیر

هى نگران جنسیتش نباش و کاملا رهاش کن…..وقتى دغدغه نداشته باشى و بسپرى به خدا ، بهترین برات پیش میاد. تمرینها رو مرتب انجام بده ولى اولویت رو روى سلامت بذار و توى تصویرسازیات اونو ببین که با عشق دراغوشش کشیدى و احساست عالیه. در این صورت هست که شرایطى پیش میاد که دوست دارى. و چه بسا یه پسر سالم بدنیا بیارى♥️هى روى پسر بودنش گیر نده. واسه دیگران نگو. توى ذهنت کلنجار نرو که اگر دختر بشه چى … به زور نخواه !
    من دوستى دارم که بچه دومش پسر شد ولى از همون کوچیکى علایق دخترها رو داشت.. و الان که به سن بلوغ رسیده معلوم شد که ترنس سکشوال هستش… پسرى با اندام و علایم ظاهرى پسرانه ولى علاقمندیهاى شدید دخترانه. به حدى که با مشاوره طولانى روانپزشک و مشکلات زیادى که داشت قرار بر عمل تغییرجنسیت گرفته شده…..

ناشناس
    غیرفعال

توی کتاب معجزه ی سپاسگذاری خوندم وقتی ارزو کنی وایمان داشته باشی برات همون پیش میاد.من میگم ما توی قانون جذب هرچیزی رو داریم برای خودمون جذب می کنیم پول روابط سلامتی.پس بچه هم می تونه جزو خواسته هامون باشه البته که الویت سلامتی.فکرادم های اطرافون پسردارشدن ارجعیت داره برای خانواده شوهر.امامن طرزفکرم این نیست پسرمیخوام برای اینکه از هردونعمت خدا لذت ببرم.شکرگزارم بابت هرلحظه ش

ياسمين
    مدیر

بله درسته. ولى رسیدن به اون درجه از ایمان مهمه. اگر با احساس خوب و ارامش و اطمینان عمیق قلبى باشه، حتما مى شه.

parastookahrizi71
    کاربر

دوست عزیز ان شاالله خدا بهت یه پسر کاکل زری بده وبه درخواستت جواب مثبت بده مطمنا اگه قبل اینکه باردار بشی همین فرکانس رو فرستادن باشی واز درون به اعتقاد قلبی رسیده باشی مطمنن کائنات درخواست شما رو بدون پاسخ نمیگذاره میتونی یه وسیله کوچیک پسرونه هم بخری ومنتظره متولد شدن پسرت باشی

ناشناس
    غیرفعال

مرسی پرستوجون.امروزرفتم سونوگرافی گفت دختره جاریم همراهم بود به همه گفته.امامن هنوزم ته دلم به خداامیددارم.اماباورتون نمیشه دکترشک کردبه اب دورجنین سونوداد.که خداروشکرنرمال بود..تمام ذهنم روی سلامتش بود حتی اگه دخترباشه.ای کاش قبل بارداری بیشترروی فرکانسم کارمی کردم بازهم خداروشکراما من تاروززایمان منتظرم.

HAmedeh95
    مشارکت کننده

منم فرزند اول دختر شد وهمیشه تو تصوراتم دوس داشتم پسر داشته باشم که وقتی هیت امام حسین میدیدم تصور میکردم که پسرمنم تو هیت والبته اون موقع ها اصلا قوانین نمیدونستم وچون تمام افراد خانواده شوهرم دختر داشتن وشوهرم قبول نمیکرد ومیگف که بعدی هم دختر میشه منم خیلی شاکز خدا بورم بخاطر دخترم چون واقعا دختر دوس داشتم وتصورم از پسر این بود ووقتس دخترم دوساله ونیم بود باردار شدم وپسر شد وهیچ کس باور نمیکرد والان میفهمم که این تصویر سازی من وامید وایمان داشتم به خاستم الهی شکر

Goli61
    مشارکت کننده

یادت نره شکر گزار باشی .بعضی وقتها اتفاق می افته که سونو درست نشون نمیده جنسیت رو پس جای امیدواری هست . اگر هم دختر شد ناشکری نکن .

ناشناس
    غیرفعال

سلام دوست های گلم من زایمان کردم خدابهم یه دخترخوشگل وسالم داده.من خواستم سوالم پاک بشه چون نخواستم بقیه اشتباه فکرکنن.من قبل ازبارداری لباس های دختراولم رودادم بیرون چون خواستم بچه دومم پسربشه اماشوهرم میگفت یه چیزهای خوشگل بزارشایدبچمون دختربشه???فکرکنم فرکانسش بیشترازمن بود.
    واینکه من ناخواسته باردارشدم وسه ماه نمی دونستم که انرژی بفرستم چون خودم تک فرزندی ترجیح میدادم شوهرم خواست من بارداری اولم با آی یوآی بود خیلی هزینه کردیم.همش توی دلم می گفتم بچه نمیخوام.کاش میشدبدون هزینه ویهویی باردارشم???که شدم?
    امابرای پسرشدن دیرفهمیدم که هم فرکانس بشم.همیشه ته دلم ازسلامت بچه می ترسیدم بی خیال شدم وسلامت الویت قراردادم هنوزاینقدرقوی نبودم.جدیدابه این باوررسیدم برای خوش بودن حتمانیازنیست پسردارشد.ذهن آدم بایدمثبت باشه.چه بساهستن کسایی که پسردارن اماآرامش ندارن.وبرعکس. مرسی وقتتون روبهم دادین.روزبخیر

در حال نمایش 11 نوشته (از کل 11)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.