صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › روابط › تعریف دیگران
- این موضوع 8 پاسخ، 5 کاربر را دارد و آخرین بار در 3 سال، 1 ماه پیش بدست
ناشناس بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
08/مهر/1401 در 14:54 #42654
ناشناس
غیرفعالسلام دوستان
امیدوارم عالی باشید
من یه مشکلی دارم اونم اینه که وقتی دیگران از خودشون تعریف میکنن حالم بد میشه.
مثلا چند روز پیش یه بحثی شد خاله ام برگشت گفت دگر خواهی در من زیاده و مثال زد از کسانی که بهشون با راهکارای خیلی ساده کمک کرد.و من حالم بد شد از اینکه از خودش تعریف کرد.
یا اینکه،ما چند ماه پیش خونمون رو نقاشی کردیم،پدرم دیروز یه ذره از دیوار رو زخمی کرد و امروز زنگ زد به نقاش که بیاد و درستش کنه،نقاش های خونمون هم اتفاقا دور هم جمع بودن و تلفنی با پدرم خیلی خوش و بش کردن،وقتی تلفن تموم شد به پدرم گفتنم چقدر این نقاشا آدمای خوبی ان،پدرم گفت وقتی تو خوب باشی بقیه هم خوبن!مثلا من سعی کردم خوب باشم باهاشون و لباس کارشون رو هنوز در نیاورده بودن که پول رو واریز کردم براشون،و کلا باهاش خوش برخورد بودم.
من از اینکه پدرم هم از خودش تعریف کرد حالم بد شد از درون.
این ها نشانه ی کمبود اعتماد به نفسه؟راهکارش چیه؟یا کلا من آدم بدذاتی ام که دوست دارم بگم خاله ام و پدرم آدمای بدی ان؟:)08/مهر/1401 در 14:54 #47825ياسمين
مدیرسلام. بله بايد اعتمادبنفست رو تقويت كنى
09/مهر/1401 در 10:20 #47829ناشناس
غیرفعالممنونم:)
خوش و خرم باشید11/مهر/1401 در 07:18 #47840Statira
مشارکت کنندهمن کمی اینو قبلا داشتم که فهمیدم به دلیل اعتماد به نفس پایین و باور غلط به این ضربالمثل داشتم که مشک آن است که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید
بعدها فهمیدم آدم گاهی خوبیاشو بگه هم بد نیست هم به این مفهوم میشه که خودت رو میبینی و اعتماد به نفس کافی داری هم اینکه گاهی دیگران ازت آموزش میگیرن.به نظرم همه خوبیهارو بگید و ببینید و به زبون بیارید.
کافر نباشید در مقابل خوبیهای دیگران.نپوشونید اونهارو تا این انرژی خوش به خودتون برگرده و بقیه هم زیباییهای درونی شما رو ببینند. خودتون تعریف کردن از دیگران رو شروع کنید.11/مهر/1401 در 09:38 #47842ناشناس
غیرفعالخیلی ممنونم از پیامت دوست عزیزم.
ضرب المثلی که گفتید خیلی جالب بود!
خیلی خیلی ممنون
خوش و خرم باشید24/مهر/1401 در 22:46 #4792213621362
مشارکت کنندهبا سلام خسته نباشید الان نت قطع شده چکارکنم با دنیا جون ارتباطی ندارم یه راهنمایی کنید…
24/مهر/1401 در 22:47 #47923ياسمين
مدیرسلام. با فيلترشكنهاى مختلف امتحان كن
25/مهر/1401 در 15:07 #47927Fmobina
مشارکت کنندهسلام دوست عزیز منم قبلا وقتی یه اتفاق بدی برای دیگران می افتاد مخصوصا نزدیکانم انقدر خوشحال میشدم که نگوو و به خودم امیدوار میشدم فکر میکردم اگه اتفاقای بد براشون بیوفته مثلا کنکورشونو خراب کنن یا جایی قبول نشن بقیه به من مدال میدن و من تو اوج موفقیت میمونم که بقیه بهم افتخار میکنن بعدا فهیمدم یه بخشی از وجود ما هست که شروره و دوست داره شکست ها و اشتباهات و بدشانسی هایی که دیگران میارن رو با زندگی خودمون مقایسه کنه و یه جورایی به خودش افتخار کنه دچار اونا نشده ، در نگاه اول شاید با مسئله شما ربطی نداشته باشه ولی همه ی ما یه بخش های تاریک داریم که تو موقعیت های مختلف خودشونو نشون میدن و بعد قایم میشن
06/آبان/1401 در 07:47 #47994ناشناس
غیرفعال#۳۲۴۴۰ ممنونم دوست عزیزم.چقدر جالب که این ویژگی ای مه گفتید رو اتفاقا منم پر و پیمون دارم،یعنی باید بپذیریمش که وجود داره؟
خیلی ممنونم که وقت گذاشتید 🙂 -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.