• این موضوع 8 پاسخ، 1 کاربر را دارد و آخرین بار در 5 سال، 4 ماه پیش بدست S S به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 9 نوشته (از کل 9)
  • نویسنده
    Aziii33
    مشارکت کننده

سلام به دوستان عزیز من یه سوالی دارم من منظور دنیا جون از اینکه راه حل هرتضادی توی اون تضاد متیونین پیدا کنید رومتوجه نشدم میشه راهنماییم کنید ممنونم

ياسمين
    مدیر

سلام دوست عزیز. یعنى در مواجهه با هر مشکل خودمون رو نبازیم و بدونیم که اون تضاد برامون درسى داره و باید اونو پیدا کنیم و پاسش کنیم تا بره و دیگه تکرار نشه. اگر باورغلطى و فرکانس اشتباهى داشتیم، شناسایى و اصلاحش کنیم. اگر باورامون قوى و درست بوده ، صبر کنیم. شرایط بهتر بوجود میاد و حل مى شه.

نکته اینه که در همه حالت بتونیم احساس خوب و آرامشمون رو حفظ کنیم و به تضاد واکنش نشون ندیم و بپذیریمش تا راه حل و ایده ها به ذهنمون برسه…..

ستاره
    مشارکت کننده

عزیزم وقتی با قوانین اشنا میشیم ینی کار مهمی که اتفاقی مهمی که این وسط میفته اینه که ما حالمون خوب باشه …. تضاد و مسائل هستن باشناخت قوانین ما دیگه اون ادم قبل نیستیم که وقتی تضاد پیش اومد ما دست و پامون رو گم کنیم و حالمون بد بشه ما دیگه قوی شدیم رشد کردیم… در مواجعه با تضاد دیگه میدونیم که باید ارامش مون رو حفظ کنیم و ببینیم که این مساله چه درس هایی بهمون میده

تضاد ها میان که مارو محک بزنن ما وقتی قوی بشیم و باورهای قوی و درستی داشته باشیم از دل اون تضادی که پیش اومد باورهای درست پیدا میکنیم و جایگزین میکنیم …. اگر تضاد پیش نیاد ما اصلا نمیدونیم که چقد رشد کردیم ….همش ساکن و بدون چالش زندگی تکراری میشه…
    باخودمون میگیم که خب تنها کاری من بکنم اینه که احساسم رو خوب نگه دارم چون احساس خوب مساوی با اتفاق خوب
    و باخودم بگم این تضاد رو رد میکنم و راه حلش رو پیدا میکنم
    و میبینید که وقتی حالتون رو خوب نگه دارید کم کم راه حل های خوب میاد تو ذهنتون و حلش میکنید

S S
    مشارکت کننده

سلام یعنی تضاد ها و مشکلات زندگی را به شکل جعبه کادو بهشون نگاه کنیم و بدونیم که در دل اونها قراره اتفاقات قشنگی برامون بیفته وقتی این باور را داشته باشیم دیگه مشکلات را شکلات می بینیم

parastookahrizi71
    کاربر

دوست عزیز سلام.
    منظوره دنیا جوون اینکه توی هر تضادی که برامون پیش میاد سری نا امید نشیم و خودمون رو نبازیم.
    حسمون رو خوب نگه داریم و بگیم لابد یه خیری توی این تضاده هست و شما وقتی توی دلِ مشکلات دنبال خیره اون قضیه باشید مسلما حس و حالتون خوبه و یه درس بزرگی از دلِ اون تضادِ میکشید بیرون.
    اگه دقت کرده باشید توی فایل رایگان کوتاه کردن رسیدن به خواسته دنیا جوون برای خریدن خونه به یکسری تضاد روبه رو شدو…..(فایل روـگوش کنید)
    توی اون موقعیت دنیا جون حس و حالش رو خوب نگه داشت و غُرغُر و ناله نکرد و درست دقیقه ۹۰به اون چیزیکه میخاست رسید.
    ما فقط کافیکه اونقدر ایمان و اعتقادمون رو قوی کنیم و به کائیات ایمان داشتیم دیگه بقیه مسیر رو این خوده کائیانته که ادامه میده ومارو به نتیجه مطلوب میرسونه.

Goli61
    مشارکت کننده

هر تضادی مشخصه که از چه باوری ناشی شده با کمی توجه میشه در اورد باور مربوط به هر تضادرو .مثلا تضادی که اتفاقی رو اورده که چیزی رو از دست دادین به طور عجیب و غیر متعارف نشون میده که طرف حس عدم لیاقت داشته باور عدم لیاقت داشته و باید روی ازبین بردن این باور کار کنه یا موارد مشابه
    بعداز اینکه تضاد رو پیدا کردید پیدا کردن باور و راه حلش راحته ولی حتما باید تمرینهای از بین برنده ی اون باور انجام بشه و ادامه داشته باشه وگرنه تضاد مشابه ممکنه مدام در زندگیتون تکرار بشه
    فایلهای رایگان رو خوب گوش کنی جا می افته مسائل برات

Goli61
    مشارکت کننده

وقتی تضاد میاد برای پیدا کردن باور مربوط بهش میتونیم اون فکر منفی که تو ذهنمون اومده در اثر اون تضاد رو بنویسیم وقتی بنویسیم اون باور و حتی اتفاقی که سبب شده باور شکل بگیره برامون روشن میشه و یادمون میاد که مثلا در بچگی این اتفاق افتاد که این باور شکل گرفت برام .حالا خودمون یا اگه نتونستیم با کمک مشاوره اون باور رو ازبین میبریم که هم اون تضاد حل بشه هم دیگه تکرار نشه
    تضادها میان که به ما درس بدن که ما رو رشد بدن .چجوری ؟
    اینطور که ما باور خرابه رو پیدادمیکنیم در تضاد از بینش میبریم یا خودآگاه ویا ناخودآگاه ودر اثر فشاری که رومون میاد قوی میشیم و اون باور محو میشه توذهنمون .در نتیجه تضادهای مشابه ویگه برامون اتفاق نمی افته و این سبب میشه ما رشد کنیم

lint.nilya
    مشارکت کننده

عزیزم یعنی اینکه هر تضاد یه پیامی به ما میده و به ما مشاندمیده که یه جای کار ما ایراد داره،میتونه باورسازی درست نباشه،میتونه ایمان کامل نباشه،یا نگرانی و اظطراب همراه داشته باشیم و یا اینکه مانعی که برای ما ایجاد میکنه این پیام را داره که به نفع شما نیست این اتفاق در این لحظه و باید صبر کنید یا منتظر بهترینش باشید که خدا صلاح دیده

S S
    مشارکت کننده

دوست عزیز به فایل دنیا جون در باره بزرگی و کوچکی تضادها گوش کنی جوابتو می گیری

در حال نمایش 9 نوشته (از کل 9)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.