صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › پول › تضاد در مورد شغل .
- این موضوع 5 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 5 سال، 4 ماه پیش بدست
مریم زارعی بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
19/فروردین/1400 در 17:46 #41453
مریم زارعی
مشارکت کنندهسلام خدمت دوستای عزیزم .همسرم چند سال نشکل کار داشتن تا اینکه ی شغل پارع وقت با در آمد خیلی خوب براش جور شد اینم بل تلاش های ذهنی خودم بود و شکرگشکرگاری ک میکردم تا اینکه بعد از یکسال مشکل پیش اامد و با زبان بی زبانی گفتن ک دیگه نیا ….و دوباره ی شغل دیکه پیدا شده واسش ک اونم پاره وقت هست انا در آمدش کمتر از شغل قبلیش هست و دوباره حرفا و قضاوت ها در نورد زتدگی ما از طرف خانواده همسرم ک خبر دارن شروع شده ک در مورد همسرم میگن مخصوصا پدرشون ک این خیلی منو آزار میده ک در نورد همسرم حرف میزنن و طوری میگن ک گار همسر من اصلااهل کار نیست …از ی طرفم من میدونم ک این اتفاق درمورد شغل همسرم واسه ی باور غلط هست و مفصر همسرمه اما اصلا قبول نمیکنه و اعتقادی ب قوانیین نداره ….نمیدونم باید چیکار کنم خیلی دوست دارم ک ی شغل خیلی خوب جور بشه براش و اینکه من میخوام قضاوت در مورد زتدگیم و دلسوزی های بقیه قطع بشه حتی پدرش …چون خیلی اذیت میشم ..
19/فروردین/1400 در 17:48 #44373ياسمين
مدیرسلام. تو نمى تونى همسرت رو تغيير بدى فقط مى تونى روى خودت كار كنى و به احساس بهتر برسى….. روى توانمنديها و احساس لياقت و باور فراوانى ت كار كن. چه بسا خودت يه كار عالى پيدا بكنى !!!
19/فروردین/1400 در 23:40 #44382مریم زارعی
مشارکت کنندهمن الان چند وقت هست و ی کاری و شروع کردم نماینده فروش شرکت مواد بهداشتی آرایشی الان دو ماه هست اما اصلا رونقی نداشته واسم ….و دو دل شدم ک ادامه بدم یا ندم .و اصلا مشاری نداشتن ک سفارش بدن خیلی دوست دارم ک ی در آمد واسه خودم داشته باشم اما مشتری نداشتم…..درسته من باید خودمو تغییر بدم و خودم باید زندگیمو نجات بدم …فقط دوتا فکر منفی مانع میشه یکی اینکه ذهنم میگه ک تو عقب افتادی از بقیه و خیلی دیره ک از اول شروع کنی واسه تغییرت .اخه من مدت زیادیه ک با قوانیین آشنام و دستاورد زیاد داشتم اما همش رهاش کردم ….دومین فکر منفی ک جدیدا داره خودشو نشون میدخ گ میدونم غلطه ی ترس هست که میدونم مقاومت ذهنمه اینکه فرکانست بالا بره همسرت همفرکانس نمیشه باهات و از زندگیت خارج میشه من دوست دارم ک باهمسرو پسرم به بهترین ها برسم میشه اینم راهنمایی کنید ممنون میشم .سپاس یاسمین عزیز از وقتی ک گذاشتید
19/فروردین/1400 در 23:51 #44385ياسمين
مدیرباور لياقتت و فراوانى ت رو افزايش بده تا توى شغل ت به درامد برسى…عجله نكن و نگران زمان نباش…اگر حالتو خوب نگهدارى و فركانست بالا بره همسرت هم همفركانس با تو مى شه..
20/فروردین/1400 در 00:15 #44388maryam gharagozlou
مشارکت کنندهسلام هر زمانيكه تغيير و رشد كنيم قطعا بهتربن زمانش همون موقع بوده الان به اين اگاهي رسيدي كه بايد تغيير كني و زمان مناسبش همين لحظه است نه گذشته پس گذشته رو رها كن و از تغييرت نترس چه بسا كه با تغييرت همسرتون نيز تغيير كرد قطعا تو هر تغييري خير بسياري هست كه متاسفانه ذهن براي مانع شدنش هزاران ترس و تله جلوي پامون ميزاره و اينكه مسير دنيا فقط خير است و خير
20/فروردین/1400 در 10:17 #44389مریم زارعی
مشارکت کنندهممنونم ازتون خیلی جواباتون مفید بود حتمابا قدرت ترو متعهد تر شروع میکنم خیلی حالم بهتر شد واقعا خداروشکر ک همیچین جایی هست ک میشه سوالاتتو را حت پرسید .
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.